Annonce
Randers Onsdag

Ny cheftræner på plads i Romalt: Lokal friskolelærer skal sikre klubben overlevelse

Jonas Grønning er i gang med forberedelserne til forårssæsonen. Aktuelt træner Romalt på kunstbanerne ved Cepheus Park, da forholdene endnu ikke er til banerne ude i Romalt. Foto: Jakob Pilgaard
Romalt IF har valgt 30-årige Jonas Grønning som manden, der skal sikre klubben overlevelse i divisionsrækkerne. Den nye cheftræner er bosat og arbejder i Romalt.

Fodbold: Romalt IF har indstillet cheftrænerjagten med Jonas Grønning som ny mand i spidsen for klubbens for klubbens 1. divisionshold.

Forhenværende cheftræner Rasmus Lynge valgte at opsige sin stilling et halvt år før kontrakt udløb og fratrådte officielt ved årsskiftet, og arvtageren er efterhånden et etableret ansigt i Romalt.


Jeg er sikker på, at spillerne allerede har mærket, at de har fået en træner, der brænder lige så meget for fodbold, som de selv gør.

Jakob Pilgaard, formand i Romalt IF


30-årige Jonas Grønning arbejder på friskolen i Romalt, han flyttede til bydelen for et år siden, og nu er han også manden, der skal redde Randers’ bedste kvindehold fra at rykke ned i Kvindeserien.

- Jeg er rigtig glad, for at vi har landet en aftale med Jonas. Han er en ung og talentfuld træner, men endnu vigtigere virker han til at passe perfekt ind i Romalt IF's værdier, fortæller formand for klubben, Jakob Pilgaard.

Jonas Grønning, der tidligere har trænet U15-piger i VSK Aarhus og damesenior i ASA, har indgået en etårig aftale med klubben fra sydbyen.

- I en klub som Romalt er det vigtigt at have forståelsen af, at der også er andet i livet end fodbold, og det virker til, at Jonas deler den opfattelse. Men når det er sagt, kunne vi med det samme mærke, at Jonas brænder lige så meget for fodbold, som vi gør, fortæller formanden om ansættelsen.

Annonce

Forberedelserne er i gang

Henrik Andersen, som assisterede Rasmus Lynge, fortsætter i rollen som assistenttræner, mens man også har fået tilknyttet Michael Lauridsen som målmandstræner i foråret. Uvist er det til gengæld stadig, hvem der skal stå i spidsen for klubbens andethold i Jyllandsserien, men forberedelserne til foråret er i gang. 12. januar indledte Romalt på kunstgræsbanerne ved Cepheus Park, hvor klubben lejer sig til fodboldvenlige forhold, indtil banerne i Romalt er fri af vintervejret.

Opstarten har været mulig trods samfundets delvise nedlukning, da Romalt som 1. divisionshold må træne under den særlige protokol for eliteidræt, og Jonas Grønning er derfor godt i gang.

- Jeg er sikker på, at spillerne allerede har mærket, at de har fået en engageret træner. Så er det jo bare op til den enkelte spiller at overbevise ham om, at han skal kigge mod dem, fortæller Jakob Pilgaard.

Romalt indleder sæsonen med fire udsatte kampe fra efteråret, inden foråret fortsætter med nedrykningsspil om at undgå nedrykning til Kvindeserien.

Jonas Grønnings trænerdebut bliver 21. februar på udebane mod Varde.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Randers Onsdag

Metalsangkor mangler sangere

Randers Onsdag

Coronaramt sangkor fylder 70

Randers Onsdag

Nu vil Gitte nørde endnu mere

Annonce