Annonce
Randers Onsdag

Ny city-formand: Vi skal have en mere levende midtby

Som ny formand for Randers City Forening ønsker Kasper Jeffris at fortsætte arbejdet med at få mere liv i midtbyen. Vurderet på billedet kan det også være behov herfor, men det er dog taget en tidlig morgenstund, før butikkernes normale åbningstid. Derfor myldrede det ikke ligefrem med mennesker i Brødregade. Foto: Annelene Petersen 
Partner i Marcus i Randers, Kasper Jeffris, har overtaget formandsposten for Randers City Forening.

Randers: Selv om hvervet som formand for Randers City Forening er gledet tværs over krydset Brødregade-Sankt Mortens Gade/Buschesgade - fra Frank M. Andersen i Yousee-butikken til Kasper Jeffris i Marcus-butikken – er der ikke lagt op til nogen revolution omkring udviklingen af Randers midtby.

- Formandsskiftet kom meget naturligt. Frank har fået nyt job, og da jeg var næstformand, var det mest naturligt, at jeg afløste ham. Så det har været en glidende overgang, konstaterer den nye city-formand, Kasper Jeffris, der samtidig forsikrer, at han ikke har planer om ændringer.

- Vi skal fortsætte den strategi, som vi som bestyrelse og city-kontor er godt i gang med, fastslår han.

Annonce

Tog selv initiativet

Det ville også have undret de fleste, der kender til de seneste års udvikling i midtbyen, hvis den nye formand havde slået nye toner an ved sin tiltrædelse. Ikke mindst, fordi det faktisk var Kasper Jeffris, der for et par år siden slog tonen an til den nuværende strategi.

Straks efter, at han i foråret 2018 blev partner i Marcus i midtbyen, tog Kasper Jeffris kontakt til citychef Mette Bræmer-Jensen og forelagde hende forskellige idéer til events i midtbyen, og på generalforsamlingen et par måneder senere lod han sig vælge som suppleant til cityforeningens bestyrelse. Siden indtrådte han i bestyrelsen og blev efterfølgende næstformand – og nu tre-et-halvt år senere formand.

Kasper Jeffris er partner i fire Marcus-butikker. Det begyndte med butikken i Randers City, som han her er fotograferet i, derefter fulgte Marcus i Skagen, Silkeborg og seneste butikken i Randers Storcenter. Foto: Annelene Petersen 

- Vi er kommet godt i gang med strategien om en mere levende midtby. Vi har for eksempel fået flere dejlige oaser, som giver folk nogle gode oplevelser. Det bliver skabt gennem et godt samarbejde med kommunen og andre samarbejdspartner, konstaterer Kasper Jeffris.

Annonce

Bor selv i centrum

- Man kan også se på den nye bestyrelse, vi har fået, at det er noget, som folk gerne vil være med i. Vi har fået en god opbakning fra en bred kreds af caféer, restauranter, biograf, detailhandel og banker. Vi kan også se det på udviklingen i midtbyen, hvor rigtig mange af de ledige butikslokaler begynder at blive lejet ud. Jeg er virkelig glad for, at der bliver bakket sådan op om foreningen, erklærer den nye city-formand.

Randers City Forenings bestyrelse

Randers City forenings bestyrelse består af:

Kasper Jeffris (Marcus), formand

Johanne M G Ægidiussen (Bistroteket), næstformand

Jesper Stærmose (Arbejdernes Landsbank)

Per Toldbod (Føtex)

Anette Rasmussen (Liv&Stiil)

Nicolai Michaelsen (Randers Streetfood + Fabric)

Lars Johansen (Imerco)

René Jensen (Nordisk Film Biograf Randers)

Sammen med sin forlovede og sine to små døtre bor Kasper Jeffris selv i centrum af Randers.

Annonce

Arveligt belastet

Når man ser bort fra et par år som opvasker på Hotel Randers som ung, har den nu 29-årige Kasper Jeffris aldrig arbejdet andre steder end hos Marcus.

- Jeg begyndte som gulvvasker, lagerdreng, og har nu været 15 år i kæden, fortæller han.

Dermed er han et levende bevis for, at i Marcus-kæden kan man godt begynde på gulvet og ende i chefkontoret. I dag er Kasper Jeffris således partner i fire Marcus-butikker. I 2018 blev han som tidligere nævnt partner i butikken i Randers City. Året efter blev han også partner i Marcus-butikken i Silkeborg, og året efter igen – corona-året 2020 – blev han partner i Marcus-butikken både i Skagen og i Randers Storcenter.

Kun godt tre år efter, at Kasper Jeffris som ny partner i Marcus lod sig vælge som suppleant til bestyrelsen i Randers City Forening, har han overtaget posten som formand. Foto: Annelene Petersen

Kasper Jeffris har aldrig været ikke i tvivl om, at hans branche skulle være detailhandel og gerne med tøj. På den måde er han arveligt belastet. Hans mormor og morfar drev i sin tid forretningen Andersen Damefrakker med butikker i flere byer, herunder Randers og Aalborg. Hertil kan lægges, at Kasper Jeffris' far i mange år har været salgschef i en Randers-virksomhed, der sælger frakker. Så tøj er ham ikke fremmed.

Annonce

Knokler dag og nat

Med tiltrædelsen som formand for Randers City Forening har Kasper Jeffris påtaget sig opgaven at klæde Randers midtby på med arrangementer og aktiviteter, der gør det til en god oplevelse at handle i Randers City.

- Heldigvis har vi et citykontor med nogle medarbejdere, der knokler dag og nat med at få liv i byen og give medlemmerne af cityforeningen de bedste betingelser. Og det giver virkelig pote. Det har de fortjent et stort skulderklap for. Deres arbejde har gjort byen virkelig hyggelig. Bare prøv at gå en tur op i Houmeden. Det er virkelig blevet dejligt, og det er dejligt at se, at folk også bruger det i godt vejr, fastslår den nye city-formand, Kasper Jeffris.

Annonce
Annonce
Randers Onsdag

Deltag i julefotokonkurrencen hvor du kan vinde et gavekort på 2000 kroner til Føtex

Annonce
Annonce
Randers Onsdag

Nanna og Rasmus dyrker vintersportens fartdiscipliner i en hal i Randers: Jagter OL-drømme med over 100 km/t

Annonce
Forsiden netop nu
Randers Onsdag

Du må gerne tage en lur i Sofies skønhedsklinik: - Det sker for ni ud af 10

Randers

Nu er der et nyt sødt monster i byen: Linn er klar til at servere lokalt og hygiejnisk slik online og til afhentning

Randers Onsdag

Tøjbutik i midtbyen er gået konkurs: Coronanedlukning og nethandel knækkede Holm & Co

Randers Onsdag

Smykkebutik bliver flagskib med bar og nye smykke-linjer

Randers Onsdag

Deltag i julefotokonkurrencen hvor du kan vinde et gavekort på 2000 kroner til Føtex

Randers Onsdag

Hjælp Randers Julehjælp: Vi skal samle en halv million kroner ind til økonomisk trængte familier

Randers Onsdag

Deltag i Randers Onsdags julefotokonkurrence, hvor du kan vinde et gavekort til Føtex

Randers Onsdag

Byforvandling: Nyt hyggerum i midtbyen

Randers Onsdag

Familiehuset i Randers City modtager 10.000 kroner

Randers Onsdag

Coronarestriktioner spænder ben for juletræstænding på Rådhustorvet i Randers

Randers Onsdag

Ny skønhedsklinik: Fra frysehus til centrum af Randers

Randers Onsdag

Tomme butikslokaler i midtbyen fyldes: Rikke er på vej med unikke håndlavede smykker i Adelgade

Randers Onsdag

Kandidater klar til kamp: Mindst otte nye ansigter i det kommende byråd

Randers Onsdag

Lærlingemangel: Nu inviterer direktøren studievejledere på besøg i værkstedet

Randers Onsdag

Koncert med Kammerorkestret

Randers Onsdag

Munkholmskolen forstærker sit fokus på natur

Randers Onsdag

Populær takeaway skal videre fra attraktive lokaler: - Kom ud af busken, hvis du vil have lokalerne, siger ejendomsmægler

Randers Onsdag

Jans antikvariat i Randers var et af de sidste i Kronjylland: Nu er det slut med at støve rundt mellem bøgerne

Randers Onsdag

Foredrag om Jeanne d'Arc

Randers Onsdag

Prismodtagere gæster Brage

Randers Onsdag

Irsk på en mandag

Annonce