Annonce
Randers Onsdag

Ny ejer af herretøjsbutikken Marcus i Randers Storcenter

Kasper Jeffris er per 1. oktober ny medejer af herretøjsbutikken Marcus i Randers Storcenter. Foto: Frank Pedersen
Kasper Jeffris, der siden april 2018 været medejer af Marcus i Randers midtby, bliver nu også medejer af Marcus i Randers Storcenter.
Annonce

Randers: Herretøjsbutikken Marcus i Randers Storcenter får nyt ejerskab torsdag 1. oktober, når Kasper Jeffris bliver medejer af butikken, som han fremover vil drive sammen med Marcus-kædens indehaver, Preben Clemens. De to driver i forvejen i fællesskab Marcus i Randers midtby samt Marcus-butikker i Silkeborg og Skagen.

Kasper Jeffris fortæller, at Marcus i midtbyen tidligere har ført en mere ungdommelig linje end butikken i Randers Storcenter, men at de to butikker nu vil nærmer sig hinanden.

- Nu hvor vi får gavn af at kunne lave fællesindkøb i de to Randers-butikker, vil sortimentet i by-butikken gå mere i retning af det, vi har i storcentret, fortæller Kasper Jeffris, der tilføjer, at kunderne i storcentret således ikke vil mærke de store forandringer i forhold til, at der er kommet en ny medejer.

Heller ikke i forhold til personalet vil der ske forandringer i Marcus’ storcenterafdeling.

- Det vil være det samme dygtige personale, som kunderne er vant til, og Flemming Kyndi fortsætter som daglig leder, siger Kasper Jeffris.

Han tilføjer, at der dog fremover af og til være et enkelt nyt ansigt i Marcus, Randers Storcenter.

- Det er planen, at jeg skal hjælpe med i butikken her i centret. Det bliver, når der er brug for det, og når det i øvrigt passer ind i min kalender samt butikkens vagtplan, siger Kasper Jeffris med et smil.

Kasper Jeffris tilføjer, at for ham har det høj prioritet, at han er til stede i de butikker, han er medejer af.

- Jeg vil meget nødig undvære den direkte kontakt til og dialog med kunder og personale. Det er vigtigt i forhold til at vide, hvad der rører sig blandt personalet og kunderne samt for at kunne være en god leder af butikkerne, siger han.

Annonce

Randers har plads til både centret og midtbyen

Kasper Jeffris afviser, at han som medejer af Marcus-butikker i både midtbyen og storcentret nu skal til at konkurrere med sig selv om kunderne.

- Jeg opfatter ikke de to handelscentre som konkurrenter, da Randers Storcenter og Randers midtby kan hvert sit. Centret er det bekvemme med mange butikker samlet på samme sted, mens midtbyen er det sted, hvor kunderne også får en oplevelse med, når de går rundt i gaderne mellem de gode butikker, siger Kasper Jeffris.

- I øvrigt er Randers så stor en by og har så stort et kundeopland, at jeg mener, der er plads til begge dele, fortsætter han.

Kasper Jeffris fortæller, at på grund af de fortsatte coronarestriktioner vil ejerskiftet ikke blive markeret med en reception eller andet arrangement.

- Det må vi have til gode til et senere tidspunkt. I stedet for markerer vi skiftet med en række gode særtilbud i butikken fra torsdag til søndag, siger han.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Randers Onsdag

Kim Larsen fejres i Pakhuset

Randers Onsdag

Nu kommer Wolt til byen

Annonce