Annonce
Randers Onsdag

Ny Flügger-butik på Lucernevej

Brian Vestergaard (t. v.), Marianne Kirches-Lindegaard og Ole Andersen i den nye Flügger-farvehandel på Lucernevej i det nordlige Randers. Foto: Niels Bo Mandrup
Flügger-butik er åbnet på Lucernevej.

Randers: Bare et års tid efter, at malermester og farvehandler René Bech lukkede Flügger-detailforretningen på Mariagervej i Randers, har et firma fra Silkeborg nu åbnet en ny Flügger-butik i nordbyen, nemlig på Lucernevej 83, Randers.

- Vi var faktisk i forhandling med René om at overtage hans forretning sidste år, men så kom coronaen, og vi turde simpelthen ikke. Vi vidste jo ikke, hvad der ville ske, fortæller farvehandler Brian Vestergaard, der er den ene af de tre indehavere bag den nye forretning. De øvrige er brødrene Ole og Allan Andersen. De tre driver i fællesskab malerfirmaet Jørn Andersen & Sønner Aps. i Silkeborg. Udover malerforretning i Silkeborg omfatter firmaet en Flügger-farvehandel i Silkeborg samt webbutikken tapeteksperten.dk.

Brian Vestergaard vil komme i butikken i Randers en gang om ugen, men ellers vil de tre indehavere overlade driften til lokalt ansatte medarbejdere. Som daglig leder er ansat Jette Berg, der tiltræder 1. april, og desuden er ansat Marianne Kirches-Lindegaard og Lisbeth Offersen. Alle har mangeårig erfaring fra Flügger-butikker.

- Så vi har malingen og vi har det, man skal bruge til at male huse med. Sideløbende har vi tapeteksperten.dk som webshop, som vi har lavet udstilling om her i den nye butik, fortæller Brian Vestergaard.

- Og så kommer der gardiner, tilføjer Ole Andersen:

- Vi sender en mand ud for at måle op og give en pris, og så monterer vi gardinerne.

Desuden lidt møbler, borde, stole, lamper, løse tæpper.

- Men ikke en hel masse. Bare lige sådan nogle ting, der sætter prikken over i'et i et nyt hus, fortsætter Brian Vestergaard.

Med facade ud mod Mariagervej og med parkeringspladser lige uden for døren er placeringen af den nye butik på Lucernevej helt optimal, mener Brian Vestergaard.

- Vi er dygtige til maling til maling til huse og tilbehør dertil. Men vi er ikke gode til autolak, for det aner vi ikke noget om. Vi har ikke en hel masse udenom-ting, som vi ikke ved noget om. Det er maling, vi er gode til, og det er det, vi sælger erklærer Brian Vestergaard.

Forretningen åbnede mandag 1. marts samtidig med den generelle genåbning af detailhandelen. Udgangspunktet er åbningstider, der hedder 9-17.30 på ugens fem første dage og 9-13 om lørdagen.

Det er ikke tanken, at malerfirmaets aktiviteter skal til Randers.

- Det er ikke noget, vi vil opsøge, siger Ole Andersen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce