Annonce
Randers Onsdag

Ny gør-det-selv vaskehal på Mariagervej i Randers

London Car Wash har åbnet sin tredje vaskehal, London iWash, på Mariagervej, hvor man til forskel for selskabets to andre betjente vaskehaller selv kan vaske sin bil med professionelt udtyr. "London iWash henvender sig blandt andet til dem, der elsker og vil beskytte deres bil og derfor gerne vil vaske den selv og nusse om den, siger Armend Gashi, medejer af London Car Wash. Foto: Frank Pedersen
I London iWash, Mariagervej 123, kan du selv vaske din bil med professionelt udstyr.
Annonce

Randers: Fredag i sidste uge åbnede London Car Wash en ny gør-det-selv vaskehal, London iWash, på adressen Mariagervej 123.

- London iWash henvender sig både til dem, der ikke vil vente på, at der bliver ledigt i vores betjente vaskehal ved siden af samt til dem, der elsker og vil beskytte deres bil og derfor gerne vil vaske den selv og nusse om den, siger Armend Gashi, medejer af London Car Wash.

Han tilføjer, at der i den nye vaskehal er plads til, at man kan vaske person- og varebiler, og at den er stor nok til, at man gå hele vejen rundt om bilen. Desuden er højtryksrenser og andet udstyr i følge Armend Gashi så lette at betjene, at man ikke behøver at frygte for selv at blive våd, mens man vasker bilen.

Der kan vælges mellem tre typer af vask: quick, standard og guld vask, hvor man får henholdsvis 10, 15 og 20 minutter til at få gjort bilen ren. Vaskemidlerne i de tre typer vask er de samme.

- Umiddelbart tror jeg, at standard vasken på 15 minutter bliver den mest populære, fordi det ikke virker så stressende som quick vasken - man kan nå meget på de 15 minutter, siger Armend Gashi, der tilføjer, at det er muligt at købe professionelle vaskemidler samt skrabere og klude på stedet.

- I første omgang, når der er åbent i den betjente vaskehal, men snart bliver det også muligt at købe det på internettet, siger Armend Gashi.

Han tilføjer, at de produkter der anvendes i London iWash ikke er skadelig for miljøet, og at det det beskidte vaskevand bliver adskilt i vand, sæbe og olier, så det kun er vandet, der ryger videre ud i kloaksystemet.

Armend Gashi demonstrer, hvor let det er at betjene udstyret i London iWash. Foto: Frank Pedersen
Annonce

Vil åbne i hele landet

London iWash på Mariagervej er London Car Wash' tredje vaskehal, og Armend Gashi fortæller, at det er planen, at der på sigt også skal åbnes London iWash-vaskehaller i flere danske storbyer, hvor man udover vask også vil kunne tilbyde, at man kan støvsuge sin bil indvendigt og rense måtter.

Der er døgnåbent i London iWash, hvor betalingen sker ved at scanne en QR-kode for den valgte vasketype.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Randers Onsdag

Langå Skole fejrede sit jubilæum

Annonce