Annonce
Randers Onsdag

Ny japansk restaurant i Middelgade: Sushi ad libitum i Suzumi

I Suzumis åbne køkken tilberedes frisk sushi på traditionel japansk vis af japanske kokke. Foto: Frank Pedersen
I den nye restaurant Suzumi i Middelgade tilberedes retterne på traditionel japansk vis.

Randers: 21. april åbnede Xin "Bobby" Geng sin japanske restaurant Suzumi på adressen Middelgade 3.

Oprindelig var det meningen, at Suzumi skulle åbne i december sidste år, men det satte coronanedlukningen en stopper for. Xin Geng er derfor meget glad for, at restauranten nu endelig kan åbne, og han fortæller, at randrusianerne har taget godt imod Suzumi.

- Vi har haft mange tilfredse kunder, siden vi åbnede. Jeg tror, det blandt andet skyldes, at folk her i byen gerne vil prøve noget nyt. Desuden har vi den bedste sushi i Randers, så hvis man ikke har prøvet sushi før, er Suzumi et godt sted at starte, siger Xin Geng med et smil.

Annonce

Han tilføjer, at for at retterne skal være så friske som overhovedet muligt, bliver de først tilberedt, når bestillingen registreres i køkkenet, der er bemandet af japanske kokke med stor erfaring i at tilberede sushi på traditionel japansk vis.

- Alle kan finde ud af at koge noget ris og rulle det. Men hvis man vil gøre det professionelt og - som os - har et ønske om at servere sushi af høj kvalitet, kræver det stor erfaring, siger Xin Geng.

Spis op eller betal ekstra

I Suzumi i Middelgade kan man vælge at bestille enkeltretter fra a la carte kortet eller "all you can eat". Her kan man til en fast pris vælge frit og lige så meget, man vil af samtlige forretter, sushi og desserter, der alle sammen er frisklavede og tilberedt efter japanske traditioner.


Alle kan finde ud af at koge noget ris og rulle det. Men hvis man vil gøre det professionelt og som vi har et ønske om at servere sushi af høj kvalitet, kræver det stor erfaring.

Xin Geng, indehaver af Suzumi


Selv om prisen for "all you can eat" er fast, er der dog den regel i Suzumi, at hvis man levner mere end tre stykker sushi, koster hver enkelt stykke ti kroner ekstra.

Xin Geng har åbent den japanske restaurant Suzumi i Middelgade. Foto: Frank Pedersen

- Det er ikke fordi, vi vil tjene ekstra, at vi har den regel. Vi har den, fordi vi på den måde gerne vil være med til at undgå madspild, hvor kunderne bestiller mere, end de kan spise, siger Xin Geng.

Annonce

Bestil via mobilen

Xin Geng fortæller, at gæster der ønsker "all you can eat", bestiller retterne løbende, og man behøver ikke at kigge på et menukort for at finde frem til de retter, man ønsker.

"Alle you can eat" bestilles nemlig via mobiltelefonen ved at scanne en QR-kode med kamera-appen. På denne måde er det muligt at se billeder og beskrivelser af de forskellige retter samt lave en bestilling uafhængig af en tjener.

- Udover at det er nemt og praktisk, er det også meget coronavenligt, fordi man ikke skal bruge et menukort, som andre har haft i hænderne, siger Xin Geng.

Annonce

App med kundefordele

Udover at bruge mobiltelefonen til bestillinger kan man også hente Suzumis egen app, hvor man kan bestille bord eller takeaway. Desuden optjener man i appen point for hver gang, man har spist i restauranten.

Suzumi er stilfuldt indrettet med japanske motiver. Foto: Frank Pedersen

- Appen fungerer som en slags kundeklub, hvor man kan vælge at bruge sine point til at få rabat, små gaver eller særlige ting på menuen, som kun de, der har appen, kan bestille, forklarer Xin Geng.

Suzumi har åbent alle dage i ugen, mandag til torsdag klokken 12-22 og fredag til søndag klokken 11.30-22.30.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Randers Onsdag

Tegn på at du kan have rotter

Annonce