Annonce
Randers Onsdag

Ny politidirektør for Østjyllands Politi: - Jeg kommer til en god og velfungerende politikreds

Statsadvokat Kirsten Dyrman er udnævnt til ny politidirektør for Østjyllands Politi. Foto: Thomas Tolstrup
Statsadvokat Kirsten Dyrman er per 1. juni udnævnt til ny politidirektør for Østjyllands Politi.
Annonce

58-årige Kirsten Dyrman overtager direktørposten fra Helle Kyndesen, der 1. april tiltrådte som politidirektør for Midt- og Vestjyllands Politi. Chefanklager Marian Thomsen har i mellemtiden fungeret som politidirektør i Østjyllands Politi.

- Jeg glæder mig rigtig meget til at blive en del af Østjyllands Politi. Jeg har været rundt i stort set alle afkroge af politiet og anklagemyndigheden, men jeg har ikke tidligere været en del af øverste ledelse i en politikreds, så det ser jeg frem til at prøve kræfter med, siger Kirsten Dyrman i en pressemeddelelse.

- Det er en stor udfordring, men jeg ved, at jeg kommer til en god og velfungerende politikreds, som jeg kender fra forskellige sammenhænge, blandt andet som statsadvokat i Viborg, og jeg glæder mig til samarbejdet med alle de dygtige medarbejdere og samarbejdsparter i Østjyllands Politi, siger hun videre. Kirsten Dyrman har siden september 2019 fungeret som statsadvokat for Særlig Økonomisk og International Kriminalitet (SØIK). Året før var hun blevet udnævnt som Statsadvokat i Viborg efter syv år som direktør for Den Uafhængige Politiklagemyndighed. Kirsten Dyrman tiltræder som politidirektør for Østjyllands Politi 1. juni.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Randers Onsdag

Fru Lund vil styrke naturen

Randers Onsdag

Ny synshal åbnet i Randers

Randers Onsdag

Medejer af Fabric i Kirkegade, Nicolai Michaelsen, er nyt medlem af Randers City Forenings bestyrelse: Det særlige ved Randers er, at byen har alt

Annonce