Annonce
Randers Onsdag

Ny Sportigan åbner i midtbyen på fredag

Ægteparret Heidi og Frank Kvols Neergaard åbner ny Sportigan-butik i Torvegade 8. Foto: Frank Pedersen
Ægteparret Frank og Heidi Kvols Neergaard åbner butik med sports- og motionsudstyr i Torvegade 8 i Randers midtby.
Annonce

Randers: Fredag 2. oktober klokken 9.30 slår ægteparret Frank og Heidi Kvols Neergaard dørene op til deres nye butik, Sportigan, på adressen Torvegade 8.

De fortæller, at grundet den aktuelle coronasituation nøjes de med at markere åbningen med en række åbningstilbud, der udover åbningsdagen strækkes til også at gælde dagen efter for at undgå for meget sammenstimlen.


Det er fedt at have sin egen butik, for det er sjovere at sælge, når det er ens eget, end hvis man bare er ansat.

Frank Kvols Neergaard, medejer af Sportigan, Torvegade 8


Frank Kvols Neergaard fortæller, at det, der adskiller deres butik i forhold til de kædebutikker i Randers, som også sælger sportstøj og -udstyr, er, at parret selv tager ud til leverandørerne for at vælge det sortiment og de varer, de vil føre i Sportigan i Randers.

- Sportigan er en kæde med selvstændige butikker, derfor er der ingen, der pålægger os, hvad vi skal sælge i vores butik, siger Frank Kvols Neergaard.

- Det betyder, at vi har lettere ved at tilpasse os, så vi altid kan tilbyde lige præcis det, der er behov for i Randers, tilføjer Heidi Kvols Neergaard.

Blandt de mere håndgribelige ting, der vil adskille Sportigan fra de øvrige sportsbutikker, er, at der i Sportigan er en trykmaskine, så det er muligt at levere spilletøj med logoer og andet påtrykt, så det passer til de enkelte kunder uanset om det er private eller klubber.

Annonce

Selvstændighed lå og lurede

Frank og Heidi Kvols Neergaard bor i Stevnstrup og har tidligere drevet en Sportigan-butik i Silkeborg. En butik, som de valgte at sælge for fire år siden. I den mellemliggende tid har de begge været ansat i andre sportsbutikker, men trangen til igen at være selvstændige har hele tiden ligget og luret.

- Det er fedt at have sin egen butik, for det er sjovere at sælge, når det er ens eget, end hvis man bare er ansat, siger Frank Kvols Neergaard.

- Men for at vores familieliv kan hænge sammen, har vi været enige om, at hvis vi skulle have butik igen, skulle det være her i Randers, siger Heidi Kvols Neergaard.

- Og det skulle være med en placering i midtbyen, som vi begge brænder for, tilføjer Frank Kvols Neergaard, der er født og opvokset i Randers. Og selv om Heidi Kvols Neergaard ikke er ”hjemmefødt”, har hun også boet i byen mange år.

Om placeringen i Torvegade siger de begge, at den er helt perfekt.

- Når vi har talt med andre butiksindehavere i midtbyen, har de kun haft positive ting at sige. Desuden er jeg overbevist om, at midtbyen kommer til at blomstre igen. Også selv om det måske ikke bliver med så stort et butikscentrum som tidligere, siger Frank Kvols Neergaard.

Annonce

Det kommer der til at ligge under juletræet

Selv om der er godt tre måneder til juleaften, er Frank og Heidi Kvols Neergaard friske på allerede nu at give et bud på, hvad der kommer til at ligge pænt pakket ind under juletræet i år.

- Der bliver en del løbetøj og andet, der har relation til enkeltmandssport. For selv om vi er mærket af coronaen og de restriktioner, der følger med, skal vi stadig ud og realisere os selv, og der er en løbetur perfekt, lyder det samstemmende fra de to.

Annonce

Vil selv være på gulvet

Det er ikke kun i forbindelse med butikken, at sport og motion spiller en rolle i Frank og Heidi Kvols Neergaards liv.

- Jeg har tidligere spillet fodbold i henholdsvis Randers Freja og Vorup. Nu træner jeg et hold U12-drenge i Spentrup og spiller stadig lidt oldboys som angriber, fortæller Frank Kvols Neergaard.

Heidi Kvols Neergaard fortæller, at hun tidligere har spillet en del håndbold på jyllands- og danmarksserieniveau.

- Det er der ikke rigtig tid til mere, men jeg løber lidt og dyrker crossfit, siger hun.

For at kunne få så meget tid som muligt til selv at være på gulvet i butikken har Frank og Heidi Kvols Neergaard allieret sig med en revisor, der skal tage sig af det ”kedelige” arbejde med regnskaberne. I dagligdagen har parret desuden aftalt en klar rollefordeling, hvor Heidi Kvols Neergaard gør papirerne klar til revisoren samt tager sig af de personalemæssige ting.

- Min rolle bliver mere i retning af at være hyggeonklen i butikken, siger Frank Kvols Neergaard med et smil.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Randers Onsdag

Kim Larsen fejres i Pakhuset

Randers Onsdag

Nu kommer Wolt til byen

Annonce