Annonce
Randers Onsdag

Ny sushi-restaurant på vej til Randers: Suzumi med traditionel japansk mad i Middelgade

Bag de anonymt brunpapirs tildækkede vinduer på Middelgade/Tårngade hjørnet er Randers' nye sushi-restaurant, Suzumi, ved at blive indrettet, så der efter planen kan tages imod sultne gæster fra 1. december. Foto: Frank Pedersen
Efter to succesfulde år med traditionel japansk mad i sin Suzumi sushi-restaurant i Aalborg, åbner Xin Geng 1. december en Suzumi på hjørnet af Middelgade/Tårngade.

Randers: I øjeblikket er butiksvinduerne i hjørnebygningen Middelgade/Tårngade dækket af med anonymt brunt papir, men indenfor arbejder håndværkere på at indrette Randers’ nye sushi restaurant, Suzumi, der efter planen skal være klar til at tage imod sultne gæster 1. december.

Manden bag Suzumi er Xin ”Bobby” Geng, der de seneste to år har drevet en Suzumi sushi-restaurant i Aalborg, hvor der udelukkende serveres traditionel japansk mad.

- Efter to år i Aalborg ville jeg gerne åbne endnu en Suzumi og da Randers ligger tæt på Aalborg, er det her, jeg har valgt at åbne min anden sushi-restaurant, siger Xin Geng.

Annonce

Han fortæller, at han i Randers vil videreføre det koncept, Suzumi har haft stor succes med i Aalborg, hvor man kan vælge enten at bestille fra a la carte menukortet eller ”All you can eat” for en fast pris.


Hver ret bliver først tilberedt, når den er bestilt, så maden er altid frisklavet, når den bliver serveret.

Xin Geng, Suzumi


Xin Geng fortæller, at langt de fleste af hans gæster i Aalborg bestiller ”All you can eat”, og at han regner med, at det vil blive det samme i Randers

- Ved ”All you can eat” kan man blive ved med at bestille retter indenfor forret, sushi og dessert, indtil man er mæt. Hver ret bliver først tilberedt, når den er bestilt, så maden er altid frisklavet, når den bliver serveret, forklarer Xin Geng.

Bestil via mobilen

Han tilføjer, at gæster, der ønsker ”All you can eat”, ikke behøver at kigge på menukortet for at finde de retter, de vil bestille.

- Suzumi sushi ad libitum bestilles igennem mobiltelefonen ved at scanne QR-koden med kamera-appen. På denne måde er det muligt at se billeder af de forskellige retter og lave en bestilling uafhængigt af tjener. Har du et spørgsmål, er vi selvfølgelig klar til at hjælpe dig, siger han.

Annonce

Vil ansætte lokale

Fordi det kræver specialiserede kokke at tilberede traditionel japansk mad af høj kvalitet, fortæller Xin Geng, at han i begyndelsen vil benytte sig af de kokke, han allerede har ansat i Suzumi Aalborg. Når det kommer til det øvrige personale, vil han fra midten af november begynde at ansætte folk fra Randersområdet.

Suzumi vil have åbent alle dage i ugen, men grundet de aktuelle corona-restriktioner vil det i begyndelsen kun være fra klokken 12 til 22.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Randers Onsdag

Nyt liv i grillen på Viborgvej: Musses Madhjørne sælger både friturestegte fritter og keto-burgere

Randers Onsdag

Populær børnetøjsforretning lukker i Randers: Nu vil ejeren satse alt på netbutikken

Randers Onsdag

Håndsrækning til detailhandlen og spisesteder fra lokale erhverv: Få 100 kroner i rabat når du køber et Randers City gavekort

Annonce