Annonce
Randers Onsdag

Nye rum til børnefamilier i Randers Storcenter

I underetagen af Randers Storcenter er indrettet nye rum til børnefamilier. Puslerum og ammalounge åbner som resten af centret onsdag 21. april, mens legerummet må vente lidt endnu så det er forsvarligt i forhold til coronasituationen. Pr-foto
Med genåbningen af Randers Storcenter er de sidste detaljer finpudset i de nye fælleslokaler, der er henvendt til børnefamilierne.

Randers: I forbindelse med genåbningen af Randers Storcenter indvier centret nye rum, der henvender sig til børnefamilier. Der er tale om et legerum, et puslerum samt en ammelounge.

Det nye spændende og tidssvarende legerum i Randers Storcenter er indrettet så børn i alderen 0-8 år kan boltre sig i et dejligt børneunivers, med flere forskellige legemuligheder, som kan stimulere børnene. Hele legerummet er lavet i fantasifulde udtryk, og med sikkerhed for øje.

Ved siden af legerummet, er en ny flot ammelounge, som henvender sig til småbørns forældrene, med et roligt sted at amme eller blot til en pause på shoppingturen med barnet. I ammeloungen er der også mulighed for at varme babymad eller en flaske.

Annonce

Fra ammeloungen kan man holde øje med de større børn i legerummet, og de legende børn kan naturligvis også se deres forældre.

Tæt på ammelounge er indrettet et stort og moderne puslerum med plads til flere børn ad gangen, hvor der er er adgang til vand med mere.

For at finde de tre nye rum skal man ned ad trappen eller tage elevatoren ved informationen.

Legerum må vente lidt

På grund af coronarestriktioner er det i første omgang kun ammeloungen og puslerummet der åbner samme med det øvrige storcenter 21. april.

Legerummet følger efter, når det er forsvarligt i forhold til coronasituationen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Randers Onsdag

Kendt brødregade-butik er flyttet: De 25 meter gør en verden til forskel

Randers Onsdag

Grøn Koncert trækker stikket

Randers Onsdag

Nyt liv i grillen på Viborgvej: Musses Madhjørne sælger både friturestegte fritter og keto-burgere

Randers Onsdag

Håndsrækning til detailhandlen og spisesteder fra lokale erhverv: Få 100 kroner i rabat når du køber et Randers City gavekort

Annonce