Annonce
Randers Onsdag

Nytårsdyp ved Den blå Bro

Sidste års deltagere i nytårsdyppet på Justesens Plæne ved Den blå Bro. Privatfoto
Open water-svømmere inviterer alle til at være med til at fejre nytåret med et dyp i Gudenå nytårsaftensdag.
Annonce

Randers: Open water-svømmerne under Auning Svømmeklub inviterer alle, der har lyst til at deltage, til at være med til klubbens nytårsdyp, der finder sted i Randers ved "Den blå Bro" tirsdag 31. december kl. 12.

Uanset vejret foregår dyppet kun i badetøj. Så en smule vikingeblod i årerne vil ikke være af vejen på årets sidste dag.

- Der plejer at være god deltagelse, og alle, der har lyst, kan deltage, meddeler Jeannette Soelberg.

Auning Svømmeklubs open water-svømmere svømmer året rundt især i Randers Fjord og i Gudenå, og efterhånden er det blevet en tradition at samle alle, der har lyst til at være med, til en tur i vandet ved Den blå Bro nytårsaftensdag

- Det var nogle drenge fra Neptun, der startede nytårsdyppet for nogle år siden, og Auning Svømmeklub Open Water har så videreført det, fortæller Jeannette Soelberg.

Som årene er gået, har der været et stigende fremmøde, og der kommer også folk forbi bare for at kigge.

- Vi vil gerne dele denne oplevelse med så mange som muligt, derfor vil vi gerne opfordre alle, samt foreningerne på tværs til at komme og støtte op om denne tradition og ønske hinanden et godt nytår. Alle kan deltage, så find bare badetøjet frem og få dig en frisk dukkert. Vi glæder os til at se rigtig mange, tilføjer Jeanette Solberg.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Randers Onsdag

- Thor er mit hjerteblod

Annonce