Annonce
Randers Onsdag

Nyt netværk for fagrelationer og karriere mødes på Memphis Mansion

Initiativtagerne Eske Thøgersen og Pernille Glad foran Memphis Mansion.Fotograf: Jakob M. Petersen
Annonce

RANDERS: Det sociale medie LinkedIn går analogt onsdag 19. august, når det bliver til LunchIn. To initiativtagere fra iværksættermiljøet i Randers inviterer til foredrag, hvor deltagerne bliver skarpe på at netværke over burgere og milkshakes.

Konceptet LunchIn har spredt sig til mange andre lande, og grundtanken er at omsætte digitale kontakter i LinkedIn til personlige relationer in real life. I LunchIn Randers planlægger folkene bag at holde et møde en gang om måneden.

Pernille Glad fra LunchIn Randers siger:

- Til hvert møde inviterer vi en særlig gæst, der kommer med et fagligt oplæg. Den første gæst bliver LinkedIn-eksperten Nanna Sondrup, der fortæller med udgangspunkt i egne erfaringer.

De to initiativtagere, Eske Thøgersen og Pernille Glad, har en klar mission med LunchIn Randers. De mener begge, at Randers har mange spændende idemagere og iværksættere, der kunne knyttes tættere sammen.

Selve foredraget er gratis under forudsætning af bestilling af mad. Alle deltagere bestiller for egen regning, hvad de ønsker at spise og drikke.

Nærmere information og oplysninger om tilmelding findes på Lunchintra.net under Randers. Arrangementet starter klokken 17 og slutter klokken 19.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Randers Onsdag

Langå Skole fejrede sit jubilæum

Annonce