Annonce
Randers Onsdag

Nyt skrædderi på Rådhustorvet

Hannah Quirien Meurs bag symaskinen i det nyindrettede skrædderi på Rådhustorvet. Foto: Annelene Petersen
Hollænder og egypter driver forretning i fællesskab.
Annonce

Randers: På Rådhustorvet 2A i Randers har Randers Skrædder og Design netop slået dørene op. En butik, der forhandler kjoler til konfirmation, bryllup og fest, men som også løser alle former for skrædder-opgaver til, hvad butikkens to indehavere betegner som absolut konkurrencedygtige priser.

Indehaverne er Hannah Quirien Meurs, der er hollænder, men som taler godt dansk efter syv år i Danmark, og egyptiske Abdou Ashry, der har været i Danmark i seks år, og som har en skrædder-uddannelse med sig fra sit hjemland.

Abdou Ashry har gennem det seneste par år drevet forretning på Mariagervej i Randers, men ønskede sig en mere central placering i byen.

Efter at Hannah Quirien Meurs har været i praktik hos Abdou Ashry, har de to fundet ud af, at de skal drive forretning i partnerskab.

I forretningen på Rådhustorvet har de to kjoler i massevis, ensfarvede som mønstrede, glatte såvel som perle- og paillet-besatte, til priser, der ligger i niveauet mellem 450 og 700 kroner.

Dermed priser, der må være attraktive for eksempelvis de mange unge, der i denne tid skal deltage uddannelsesinstutionernes gallafester.

- Så vi er billigere end andre, fastslår Abdou Ashry.

I butikslokalet er der samtidig skrædder-værksted med arbejdsplads til de to indehavere, og i kælderen under butikken har de to plads til at klippe stof til kjoler, skjorter og jakkesæt og hvad der ellers måtte blive bestilt. I baglokalet er der prøverum.

De påtager sig at sy nyt tøj efter mål, men udfører også omforandringer og reparationer af alle former for beklædning.

- Så hvis et par bukser skal lægges op, klarer vi også det, forklarer Abdou Ashry.

De to holder reception lørdag 14. marts kl. 12-14 for at markere åbningen af forretningen på Rådhustorvet, og kunder, der køber eller bestiller en vare denne dag, tilbydes en særlig åbnings-rabat.

Abdou Ashry og hans medindehaver, Hannah Quirien Meurs, har en stribe kjoler hængende på stativerne, men tilbyder også at sy efter mål i det design og det stof, som kunderne ønsker. Foto: Annelene Petersen
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Randers Onsdag

Langå Skole fejrede sit jubilæum

Annonce