Annonce
Randers Onsdag

Nyt tilbud til forældregruppe med ADHD-børn

Annelise Levring, der er frivillig i ADHD-foreningen, står i spidsen for den nye gruppe for forældre til børn med ADHD, der startes op i Randers i marts. PR-foto
Annonce

Randers: Til marts starter en forældregruppe for forældre til børn med ADHD i alderen tre-ni år op i Randers. Gruppen mødes hver anden torsdag klokken 18.30-20 i Frivillighedens Hus i Randers.

Det er Annelise Levring, som er frivillig for ADHD-foreningen, der står bag opstarten.

Hun kommer med erfaring med forældregrupper.

- Da jeg selv stod med børn i den alder med ADHD, var der ingen steder, jeg kunne få hjælp og støtte. Jeg havde virkelig brug for både at få redskaber og råd, og at møde og snakke med andre i samme situation.

Ifølge Annelise Levring giver gruppen KiK Nu! forældrene denne mulighed. Hun har været frivillig på ADHD-foreningens forældretræningsprogram "Kærlighed i Kaos" og oplevet, hvor meget det giver til forældrene.

Annonce

Færre konflikter

Baggrunden for forældregrupperne er online-forældretræningsprogrammet KiK Nu!, som ADHD-Foreningen har udviklet.

Programmet består af 12 moduler af 20 minutters varighed. Modulerne tages med et interval på fem dage. Mellem modulerne er tanken, at strategierne kan afprøves i familien.

Alle, der vil deltage i KiK Nu!, kan på eget initiativ købe adgang. Prisen på det effektfyldte forløb kan holdes på 100 kroner, fordi Egmont Fonden støtter projektet.

Målet med KiK Nu! er, at familier med ADHD eller lignende vanskeligheder får en hverdag med færre konflikter og mere overskud. Hvis du er interesseret i at deltage i forældregruppen i Randers, kan du kontakte Annelise Levring på annalise.adhd@gmail.com eller telefon 2624 4309.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Randers Onsdag

Langå Skole fejrede sit jubilæum

Annonce