Annonce
Randers Onsdag

Nyudlært elektriker fik sølv for sin svendeprøve

Thomas Dahlerup fik sølvmedalje for sin svendeprøve som elektriker, og han fortsætter nu sit arbejde i Hornbæk El-Forretning. Arkivfoto: Annelene Petersen
Thomas Dahlerup fik medalje for sin svendeprøve og fortsætter nu som svend i Hornbæk El-forretning A/S.

Randers: Thomas Dahlerup, 21 år og bosat i Randers, har afsluttet sin læretid som elektriker hos Hornbæk El-Forretning A/S og fik ikke blot sit svendebrev, men også en sølvmedalje som resultat af svendeprøven.

- Han har gennem hele sin læretid vist et stort engagement i opgaverne og stor dygtighed, og derfor er vi også glade for, at Thomas har takket ja til at blive på holdet som svend med virkning fra 1. februar, siger Ulrik Müller, der er direktør i Hornbæk El-Forretning.

Thomas Dahlerup besøgte Hornbæk El-Forretning første gang allerede, da han skulle i erhvervspraktik i ottende klasse, og allerede dengang blev det aftalt, at parterne skulle snakke sammen, når Thomas kom så langt, at han skulle finde en læreplads. Og sådan blev det altså, har Thomas Dahlerup tidligere fortalt i avisen:

- Jeg har fået det, jeg ønskede. Hver dag står jeg overfor nye opgaver, som jeg selv skal finde løsningerne på. Selvfølgelig kan jeg som lærling hente hjælp, hvis jeg får brug for det. Men jeg kører også selv ud til kunder, så jeg nogle gange står alene med opgaven.

- Jeg kan stå med meget komplicerede udfordringer - for eksempel i et stort, avanceret intelligent hus. For bagefter at komme ud i et privat hjem for at skifte en stikkontakt. Jeg vil ikke sige, at jeg foretrækker den ene type opgaver frem for den anden. Men at min arbejdsdag kan spænde så vidt, er netop det, jeg synes er så fascinerende ved at være elektriker, forklarede Thomas Dahlerup dengang.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Randers Onsdag

Metalsangkor mangler sangere

Randers Onsdag

Coronaramt sangkor fylder 70

Randers Onsdag

Nu vil Gitte nørde endnu mere

Annonce