Annonce
Randers Onsdag

OK-Klubben fejrer 40 år med mange kendte navne

Sangerinden Birthe Kjær er med, når OK-Klubben i Randers fejrer sit 40 års jubilæum i Fritidscentret onsdag 9. september. Foto: Flemming Larsen
Foreningen fejrer sit jubilæum med besøg af Birthe Kjær.
Annonce

Randers: I år er det 40 år siden, at OK-Klubben i Randers blev stiftet, og jubilæet markeres med et flot program, som byder på et væld af kendte navne gennem anden halvdel af 2020.

Men, som formand Inge Thomsen skriver i sin hilsen til medlemmerne i sæsonprogrammet, har den forløbne del af året været det mærkeligste i klubbens historie. Inge Thomsen har selv været medlem af bestyrelsen i samtlige 40 år og har været formand i de seneste 20 år.

Annonce

Corona-forbehold

I foråret måtte klubben aflyse de sidste seks arrangementer, og formanden understreger, at det nye program kan blive gennemført under andre vilkår end forventet som følge af den igangværende coronakrise. I værste fald kan dele blive aflyst.

Men går det efter planerne, indledes programmet onsdag 2. september med besøg af “Præsten og krokonen”, henholdsvis Anne Kirstine Langkjer og Ellen Sørensen.

Annonce

Birthe Kjær kommer med en pianist

Jubilæumsarrangementet onsdag 9. september byder på et sandt scoop, idet det er lykkedes at engagere Birthe Kjær til at give nogle numre sammen med en pianist. Det er kun muligt at være med, hvis man forlods har sikret sig en billet.

Onsdag 16. september kommer tidligere køkkenchef ved hoffet, Jesper Vollmer, og fortæller, og onsdag  23. september er der revyglimt fra 170 år ved Nikolaj Andersen. September slutter med foredrag af Lone Hertz med titlen “Fra Frk. Nitouche til foredragsholder”.

Onsdag 7. oktober er der løvfaldstur til Næsbydale Badehotel og Glenholm Vingård, og er der tilslutning nok, gentages turen onsdag 14. oktober.

Onsdag 21. oktober kan man møde skuespilleren Jesper Asholt, der har emnet “Fra Bjerringbro til Berlin”. Onsdag 28. oktober kommer tidligere kirke- og kulturminister Mette Bock og fortæller.

Novemberprogrammet indledes den 4. med koncert ved en duo i verdensklasse, nemlig Michala Petri og Lars Hannibal, og onsdag 11. november kommer tidligere ceremonister ved hoffet Chr. Eugen-Olsen og fortæller oplevelser.

Den kendte politimand Bent Isager-Nielsen kommer onsdag 18. november og belyser emnet “Man jager et bæst og fanger et menneske”.

Årets julefrokosttur går til Purhus Kro onsdag 25. november med mulighed for gentagelse dagen efter, og der sluttes af for i år onsdag 2. december.

Alle møder, bortset fra udflugterne, foregår i Fritidscentret i Vestergade.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce