Annonce
Randers Onsdag

OK-Klubben må udsætte sit program

Skuespilleren Tommy Kenter besøger OK-Klubben i marts. Foto: Jens Nørgaard Larsen/Ritzau Scanpix
På grund af corona-restriktionerne udsættes starten på forårprogrammet til 3. februar.
Annonce

Randers: Corona-restriktionerne rammer også OK-Klubben i Randers.

- Vi må desværre aflyse de første tre arrangementer i forårsprogrammet, siger formanden, Inge Thomsen.

Det drejer sig om mødet 13. januar med USA-eksperten Niels Bjerre Poulsen, mødet onsdagen efter med præsteparret Bente og Finn Carpentier og nytårsfesten 27. januar med Gårdsangerne fra Thy.

Første programpunkt bliver derfor - hvis corona-restriktionerne tillader det - onsdag 3. februar med skuespiller Karen-Lise Mynster, og så følger ellers en stribe kendte navne. Anna von Lowzow kommer 10. februar, og tv-parret Divya Das og Kim Bildsøe medvirker 17. februar. Værkets direktør, Mikael Rørsted, kommer 24. februar.

I marts er det ingen ringere end Tommy Kenter, der 3. marts kommer og fortæller om sit liv, og Rina Hansen fra Randers Handsker medvirker 10. marts. 17. marts er der gensyn med Anders Wejrup, som denne gang fortæller om Normandiet, og sidste punkt i marts er 24. med museumsdirektør Britta Andersen, Gl. Estrup.

7. april fortæller Edward Broadbrigde om at være en englænder i Randers, og landboforeningsformand Christian G. Jensen har valgt emnet “Det gode liv som landmand”  14. april.

Der er løvspringstur til Aarhus Ø og middag på Norsminde Kro 21. pril og afslutning på forårssæsonen 28. april med duoen Lisa Koch Nielsen og Eric Ørting Andersen, der synger og spiller viser af Evert Taube.

Møderne foregår i Fritidscentet.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Randers Onsdag

Metalsangkor mangler sangere

Randers Onsdag

Coronaramt sangkor fylder 70

Randers Onsdag

Nu vil Gitte nørde endnu mere

Annonce