Annonce
Randers Onsdag

Per og Lars går og løber efter affald

Per Kragelund Christensen og Lars Jensen går og løber efter affald søndag 31. marts. Pressebillede
Danmarks Naturfredningsforenings årlige affaldsindsamling løber af stablen søndag 31. marts. Per Kragelund Christensen og Lars Jensen er allerede klar til at samle affald den dag og opfordrer andre til at være med.
Annonce

Randers: Søndag 31. marts mødes Per Kragelund Christensen og Lars Jensen sammen med frivillige affaldsindsamlere fra Hold Randers Ren og løbere fra løbefællesskabet Runners DK til en gang forårsrengøring af natur, grøftekanter, stier og veje i Randers.

De deltager nemlig i Danmarks Naturfredningsforenings årlige affaldsindsamling, og de vil gerne have flere med.

- Affaldsindsamlingen er en ren win-win oplevelse. Det er godt for naturen, at vi fjerner cigaretskod, dåser, papir, og det er samtidig sundt for kroppen at løbe rundt og samle affald ind, siger Lars Jensen fra Runners DK i Randers.

Det er første gang, at løbere fra Runners DK i Randers samler affald sammen med frivillige affaldsindsamlere fra Hold Randers Ren.

- Vi vil jo alle gerne bo et sted, hvor der er rent og pænt. Jo flere vi er, jo hurtigere får vi ryddet op på stier og naturområder, så Randers kan blive ren og forårsklar, fortæller Lars Jensen.

Per Kragelund Christensen er én af de aktive frivillige i affaldsgruppen Hold Randers Ren. Han samler ofte affald på gader og stier i Dronningborg, hvor han bor. Søndag 31. marts står han klar med poser og affaldssnappere ved Randers Regnskov.

- Affaldsdagen sætter fokus på, at affald i naturen og på gader og stræder er et problem, som vi alle bør tage ansvar for. Vi håber derfor, at mange borgere vil bruge et par timer på at gøre en forskel søndag 31. marts. Alle kan deltage. Store og små, løbere og gående, siger Per Kragelund Christensen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Randers Onsdag

Langå Skole fejrede sit jubilæum

Annonce