Annonce
Randers Onsdag

Pizzeria forvandles til restaurant

"Alt inventar i MP bliver helt nyt lige fra vores biler til køkkenet med en særlig brandsikker skillevæg med vinduer ind mod gæsterne, rigtigt bestik og glas på bordene samt moderne sensorstyrede og handicapvenlige toiletter", fortæller Mehdi Falyi, daglig bestyrer af MP. Foto: Frank Pedersen
MP pizzeria på Østervold udvider med Slagter Linds lokaler og genåbner som familierestaurant.
Annonce

Randers: I godt 20 år har Marqus Pizza (MP) på Østervold 28 været leveringsdygtig indenfor takeaway pizza, burger og pita.

Gennem alle årene har Marqus Pizza været nabo til Slagter Linds butik, og da slagteren valgte at lukke butikken, besluttede pizzeriaets ejer at overtage lejemålet af butikslokalet for at lave en gennemgribende ombygning i de to butikslokaler.

- Vi laver pizzeriaet om til en restaurant. Der skal være køkken i den tidligere slagterbutik og der, hvor der var pizzeria, bliver der plads til 30 siddende gæster, siger Mehdi Falyi, daglig bestyrer af MP.

Den nye restaurant vil fortsætte under det tidligere navn, MP, og ud over det indendørs restaurationslokale vil der blive etableret terrasser både foran og bag restauranten til udendørs servering med plads til godt 50 gæster begge steder.

- Alt inventar i MP bliver helt nyt lige fra vores biler til køkkenet med en særlig brandsikker skillevæg med vinduer ind mod gæsterne, rigtigt bestik og glas på bordene samt moderne sensorstyrede og handicapvenlige toiletter, fortæller Mehdi Falyi.

Han tilføjer, at med ombygningen bliver MP en familieorienteret restaurant, hvor der på menukortet er noget for en hver smag indenfor pizzaer, burgere og pitaer.

- Og det uanset om man er til kød, vegetar eller veganer, siger Mehdi Falyi.

- Vores målsætning er, at den mad vi servere i MP skal være af den bedste kvalitet. Vi bruger så vidt muligt friske danske råvarer, som vi får leveret hver dag. Og brødet til vores pitaer, det bager vi selv, fortsætter han.

Annonce

Åbner med gratis burgere og pita

Et alternativ til den gennemgribende ombygning af de to butikslokaler kunne have været at finde eksisterende lokaler, der kunne rumme MP, men det har ifølge Mehdi Falyi aldrig været på tale.

- Placeringen her på Østervold er simpelthen perfekt for os, så vi har aldrig overvejet at flytte, siger han.

I disse dage er håndværkere i fuld gang med ombygningen af de to butikslokaler og går det efter planen, vil restauranten MP være klar til at byde de sultne gæster velkommen 29. oktober, hvor åbningsdagen vil blive markeret med musik samt uddeling af 500 gratis burgere og pitaer mellem klokken 13 og 16.

Mehdi Falyi understreger, at det under ombygningen fortsat vil være muligt at bestille takeaway hos MP og at den mulighed selvfølgelig vil fortsætte, når restauranten er åbnet.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Randers Onsdag

Kim Larsen fejres i Pakhuset

Randers Onsdag

Nu kommer Wolt til byen

Annonce