Annoncørbetalt indhold

Rækkehuse til leje i Randers: Ro og familievenlighed

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Randers har vækstet godt de seneste år, og byen har meget at byde på. Badeland, storcenter, spisesteder og uddannelsesinstitutioner. Derfor vælger mange at flytte hertil, og der er da også en boligtype til alle: Studieboliger eller normale lejligheder i byens centrum til studerende eller enlige og rækkehuse fire km fra centrum.

Der bliver bygget flere og flere lejeboliger som fx rækkehuse i Randers. Rækkehusene ligger typisk i naturskønne områder, hvor folk kan finde fred. Er du senior, eller har du en børnefamilie, kan du derfor med fordel kigge efter rækkehuse til leje i Randers.

Annonce

Bo roligt i rækkehus i Helsted, Randers

Ét af de nyeste boligområder i Randers er Helsted. Som beboer i området har man bl.a. træer og grønne arealer som naboer. Der er dog også daginstitutioner, bageri, dagligvarebutikker og sportsfaciliteter i området. Som beboer skal man altså ikke køre langt for fx at købe ind. lejeboliger i Randers kommer i mange størrelser, så både store og små familier kan bo behageligt. Der er nemlig alt fra 2-værelses rækkehuse til 5-værelses rækkehuse. Området er trygt og børnevenligt.

Fordi Helsted er naturskønt, er det nemt at finde ro i hverdagen og komme ud og opleve naturen. Og skulle man som beboer her få lyst til at tage ud og shoppe eller tage i badeland, er der heldigvis kun fire km til Randers Centrum.

Boligselskaber udlejer typisk rækkehusene til en overkommelig pris, så du kan finde et rækkehus til leje i Randers til en god pris. Er du ikke på udkig efter et rækkehus, men stadig gerne vil bo tæt på natur og centrum, er lejlighederne i Møllestens Kvarteret en god mulighed.

Gode transportmuligheder

Bor du til leje i rækkehus i Randers kan man nemt pendle til og fra arbejde, hvis man fx arbejder eller studerer uden for Randers. Og det er nemt at rejse til andre landsdele. Fra stationen i Randers går der nemlig gode bus- og togforbindelser. Derudover er adgangen til motorvejen også nem og hurtig. Fx tager det kun 30 minutter at komme til Aarhus. Når du bor i Randers, har du altså mange muligheder.

Hold øje med rækkehuse til leje i Randers

Vil du gerne bo i et rækkehus i Randers, kan du på boligselskabernes hjemmesider få et overblik over rækkehuse til leje i Randers. Kan du ikke finde et, som er ledigt, har boligselskaberne interesselister, som du kan skrive dig op til, og så får du besked, når der er et rækkehus ledigt. Du kan også deltage i åbent hus-arrangementer, som mange boligselskaber afholder. Her kan du se boligerne og høre mere om dem og dine muligheder.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.

Randers Onsdag

Ægtepar med fælles fotovirksomhed: Fotograferer alt fra babyer til topchefer og den lokale slagter

Annonce
Randers Onsdag

Ann har åbnet klinik med kosmetiske behandlinger: - Jeg ved fra eget ansigt, hvordan det føles

Annonce
U19 landskamp

EM-kvalifikationskampe på DS Arena: - Vi er glade og stolte over, at DBU har valgt os

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
U19 landskamp

Randers FC-spiller klar til landskamp i lokalområdet: - Det er en ære at spille for landsholdet

Randers Onsdag

Færre timer med julebelysning: Energikrise og prisstigninger får konsekvenser i midtbyen

Randers Onsdag

Dansk tøjmærke til hele familien får nu sin egen butik i Randers: - Vi er meget mere end bare sportstøj

Randers Onsdag

Mette har øvet sig i behandlinger på sin mand og børn: Nyt sted med velvære i midtbyen

Randers Onsdag

Nete tilbyder hundeklip og farvning af pelsen: - Det bliver ligesom tivolidrys på softicen

Randers Onsdag

Tæppe- og gulvbutik i Randers lukker

Annonce