Annonce
Randers Onsdag

Randers Bryghus med i virtuel ølsmagning

Øl-entusiaster får lejlighed til at smage på varerne fra blandt andet Randers Bryghus i en stor virtuel ølsmagning. Arkivfoto: Ole Jakobsen
Royal Unibrew's brewpub og webshop, Anarkist Beer & Food Lab og Craft Makers Collective inviterer til fjerde udgave af Danmarks Største Virtuelle Ølsmagning - et koncept, der gjorde det muligt for tusindvis af danskere at skåle sammen på afstand i 2020.
Annonce

RANDERS: Ølfolket er igen inviteret til Danmarks Største Virtuelle Ølsmagning lørdag 30. januar.

Som noget helt specielt vil der i denne fjerde udgave af ølsmagningen være et interaktivt "beer battle"- element, hvor de udvalgte bryggerier parvist skal dyste om seernes gunst i forskellige ølkategorier. Det vil løbende undervejs være muligt at stille spørgsmål direkte til de deltagende brygmestre igennem Facebook-chatten.

Ellers er konceptet er det samme: En kasse med 12 øl fra 12 forskellige bryggerier kan bestilles direkte til hoveddøren frem til slutningen af januar eller så længe lager haves.

Herefter gælder det blot om at holde øllene kolde, og så hoppe ind på brewpubbenAnarkist Beer & Food Labs Facebookside lørdag 30. januar klokken 14 og følge med i livestreamet, der vil vare cirka fem timer.

Smagekasserne er tidligere gået som varmt brød, så det er med ikke at vente for længe, hvis man gerne vil deltage i smagningen.

Med i øl-smagningen:

Randers Bryghus,

Grauballe Bryghus,

Silkeborg Hornbeer,

Kirke HyllingeFlying Couch Brewing, København

Hancock Bryggerierne, Skive

Fur Bryghus, Fur

Ølsnedkeren, København

Kissmeyer Beer & Brewing, Odense

Theodor Schiøtz Brewing Co., Odense

Slowburn Brewing Co-op, Hvidovre

Timm Vladimirs Bryghus, Valby

Warwik Bryghus, Varde

Danmarks Største Virtuelle Ølsmagning startede i foråret 2020 som en håndsrækning til en hårdt presset branche, der fra den ene dag til den anden mistede en stor del af deres omsætning med nedlukningen af barer og restauranter.

Danmark kigger nu ind i en omfattende nedlukning, og derfor inviterer en række bryggerier danskerne til en ny omgang virtuel ølsmagning.

En samlet smagekasse med de 12 øl koster 411 kroner inklusiv pant og kan købes på www.craftmakerscollective.com.

molu

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Randers Onsdag

Metalsangkor mangler sangere

Randers Onsdag

Coronaramt sangkor fylder 70

Randers Onsdag

Nu vil Gitte nørde endnu mere

Annonce