Annonce
Randers Onsdag

Randers Bykor synger sommerkoncert i Sct. Mortens Kirke

Annonce

Randers: Lørdag 17. august kl. 11-12 byder Randers Bykor igen i år i Randers Ugen på koncert i Sct. Mortens Kirke. Programmet er denne gang korværker af Gabriel Fauré (1845-1924): ”Requiem”, ”Cantique de Jean Racine” samt to duetter; ”Opus 6 nr.1” samt ”Opus 47 nr. 2” som solisterne Laura Helene Hansen og Mikkel Thomsen synger.

Laura Helene Hansen er 23 år og studerer på Det Jyske Musikkonservatorium med klassisk sang som hovedfag. Laura er uddannet kirkesanger på Vestervig kirkemusikskole, mens baryton Mikkel Thomsen har sine rødder i Randers og startede sangen i Sct. Mortens Kantori. Nu går han på Det Jyske Musikkonservatorium i Aarhus med sang som hovedfag ved Lars Thodberg Bertelsen.

Koncerten akkompagneres af organist Christian Præstholm, der er uddannet fra Det jyske Musikkonservatorium med debut fra solistklassen i 1999. Han har siden 2007 været organist i Sct. Mortens Kirke. I spidsen for koret står kordirigent Marie Hauerholt Thorsted, der er uddannet ved Vestervig Kirkemusikskole og ved Det Jyske Musikkonservatorium. Hun har siden 2018 været dirigent for Randers Bykor.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Randers Onsdag

Langå Skole fejrede sit jubilæum

Annonce