Annonce
Randers Onsdag

Randers City Forening inviterer til oplevelser i efterårsferien

Fredag 16. oktober er der kæphest workshop på Rådhustorvet, hvor man kan få tips og tricks til fremstilling af kæpheste. Pr-foto
Børnefamilier kan glæde sig til at møde kæpheste, bløde drager, kæmpe sæbebobler og store hoveder i midtbyen.
Annonce

Randers: I efterårsferien, er Randers City Forenings medlemsforretninger og -butikker klar til at give en god oplevelse, ligesom foreningens caféer og restauranter er klar med forkælelse under turen i midtbyen.

Derudover inviterer Randers City Forening til en række sjove og spændende oplevelser for børnefamilier:

Torsdag 15. oktober klokken 11-14 kan man få boblende fornemmelser, når Sofus kommer rundt i gaderne, hvor han leger med store sæbe bobler.

Fredag 16. oktober klokken 11.30- 12.15 kommer Fluffy, den grønne drage, forbi i byens gader. Fluffy har en dejlig blød pels, og er virkelig sjov at møde.

Lørdag 17. oktober fra klokken 11 kan du møde Bigheads, som i den grad er big. De vil forsøge at komme rundt i Randers citys krogede og smalle gader, og mon ikke det bliver en oplevelse, at møde to store flotte hoveder.

Annonce

Lav din egen kæphest

Fredag 16. oktober klokken 11-13 samt klokken 14-16 er der på Rådhustorvet kæpheste-spring, med Harridslev Rideklub, hvor der er chance for at opleve de flotte kæpheste og deres ryttere springe på Rådhustorvet.

I løbet af dagen kan man også lave sin egen kæphest i rideklubbens kæpheste-workshop, hvor klubben har fundet en masse gode kreative ting, som man kan laves flotte kæpheste af. Ida Bræmer-Jensen, som har lavet mange kæpheste, vil guide og vise forskellige muligheder. Hun får hjælp af de dygtige piger fra Harridslev Rideklub, som vil give tips og tricks til, hvordan man laver en god kæphest.

Det er gratis at deltage i workshoppen, men af hensyn til de generelle coronarestriktioner i forhold til afstand og god plads er det vigtigt med tilmelding.

Tilmelding til workshop skal ske på mail til: Randercity@Randerscity.dk senest onsdag 14. oktober. Her vil være to hold, Hold A klokken 11-13 og Hold B klokken 14-16. Husk at skrive, hvilket hold der ønskes tilmelding til samt navn.

Fredag 16. oktober kan man møde Fluffy den bløde grønne drage i midtbyens gader. Pr-foto
Torsdag 15. oktober kommer Sofus rundt og leger med store sæbebobler. Foto: Berit Jørgensen
Lørdag 17. oktober kan du møde Bigheads i Randers midtbys krogede og smalle gader. Pr-foto
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Randers Onsdag

Kim Larsen fejres i Pakhuset

Randers Onsdag

Nu kommer Wolt til byen

Annonce