Annonce
Randers Onsdag

Randers City Forening: Nu er der mere end nogensinde behov for et tæt sammenhold

"Som forening er vi taknemlige for den opbakning, vores medlemmer oplever fra randrusianerne", siger Mette Bræmer-Jensen, citychef i Randers City Forening. Arkivfoto: Jan Szwed
I takt med, at kampen mod coronavirus midlertidigt lukker flere og flere butikker i Randers midtby, stiger behovet for overblik fra medlemmerne af Randers City Forening. - Derfor har vi jævnligt informeret om de nyeste tiltag fra regeringen samt hvad vores medlemmer skal forholde sig til, siger citychef Mette Bræmer-Jensen.
Annonce

Randers: I bestræbelserne på at inddæmme og bekæmpe smitten med coronavirus, oplever Randers City Forening, at flere af foreningens medlemsbutikker i Randers midtby nu lukker ned – frivilligt eller fordi de skal.

- Det bakker vi naturligvis op om, da det vigtigste er, at man er tryg og bakker op om de retningslinjer, der er stukket ud fra regeringen, siger citychef Mette Bræmer-Jensen og tilføjer, at hun i de seneste dage har set flere af foreningens medlemmer, der tænker nye måder at levere varer hjem til deres kunder, opgraderer onlinehandel, laver flere instagramopslag og videoer.

- Fælles for alle, er, at der er stor opbakning og respekt for den situation, vi er i, siger hun.

Også fra byens borgere oplever Mette Bræmer-Jensen en stor opbakning og bevidsthed om, at der stadigvæk skal være en midtby, når vi kommer på den anden side af coronaudbrudet.

- Som forening er vi taknemmelige for den opbakning, vores medlemmer oplever, siger Mette Bræmer-Jensen.

Annonce

Randers City Forening skaber overblik

I denne første tid af coronakrisen har der været mange forskellige former for behov blandt medlemmerne af Randers City Forening. En ting har dog været gennemgående blandt mange, nemlig et ønske om overblik.

- Det er ikke alle, der er i en kæde og dermed har tilgang til information, der kan skabe et overblik. Derfor har vi jævnligt informeret om de nyeste tiltag fra regeringen samt hvad vores medlemmer skal forholde sig til, siger Mette Bræmer-Jensen.

- Derudover har vi udleveret sprit, lavet print filer med skilte til dørene, henvisninger og vejledninger, ligesom vores medlemmer hele tiden har kunnet ringe til os. Vi oplever, at der nu - mere end nogensinde - er behov for et tæt sammenhold, og vi mærker et stærkt sammenhold i foreningen, fortsætter hun.

Annonce

Butikker lukker ned frivilligt

Statsminister Mette Frederiksen oplyste på et pressemøde 17. marts, at en lang række brancher og butikker fra 18. marts klokken 10 skulle lukke ned indtil videre. Det drejer sig om alle restauranter, cafeer, barer, vandpibecaféer og natklubber samt tandlæger, frisører, massører, tatovører, kosmetologer med videre.

Udover disse har flere og flere enkeltbutikker blandt medlemmerne af Randers City Forening allerede nu valgt at lukke midlertidigt til og med uge 14.

I skrivende stund drejer det sig om Aaskov, Betterfelt, Butik Taste, CC: Christensen, Deres Collection, Ecco, En og en her del, Esprite, Fabric, Frølund, Guldsmed Bræmer-Jensen, Havana shoes, Hr & Fru B, Huset Nord, H&M, Lillepot, Liv & Stiil, Louis Nielsen, MAAK, Marcus, Nørrebro, Paw sko, Pieces, PM kunst, Smart Eyes, Søstrene Grene, Tøjeksperten samt Zizzi.

- Der vil uden tvivl komme flere til, efterhånden som tiden går, og vi opdaterer vores hjemmeside løbende, så den er ajour, siger Mette Bræmer-Jensen, der opfordrer randrusianerne til at følge med på hjemmesiden randerscity.dk og Randers City Forenings facebookside.

- Og er der et spørgsmål vedrørende butikkerne i midtbyen, man ikke kan finde svar på på disse sider, er man også velkommen til at ringe til Randers City Forening, siger Mette Bræmer-Jensen, der oplyser at kontorets telefonnummeret er 53848440.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Randers Onsdag

Annette hjælper dyr i nød

Randers Onsdag

Langå Skole fejrede sit jubilæum

Annonce