Annonce
Randers Onsdag

Randers City Forening: Sammenhold og fællesskab i midtbyen

"I samarbejde med medlemmerne er det vores opgave at skabe opmærksomhed og formidle budskaber, der har til formål at informere og inspirere kunderne i midtbyen", siger citychef i Randers City Forening, Mette Bræmer-Jensen (tv.), der deler cityforeningens kontor i Brødregade 25 med marketingkoordinator Pernille Lyager. Foto: Frank Pedersen
Randers City Forening skaber oplevelser og markedsfører Randers, som en attraktiv og inspirerende handelsby.

Randers: Randers City Forening med kontor i Brødregade 25 blev dannet i 1989 som en forening, der med sammenhold og fællesskab som omdrejningspunkt sætter fokus på at promovere butiks- og restaurationslivet i Randers midtby.

Ved sin dannelse havde foreningen få medlemmer og er gennem årene vokset støt til nu at have 169 medlemmer indenfor detailhandel, service og liberale erhverv, som i fællesskab arbejder for, at skabe en positiv omtale af Randers city som handelsby.

- I Randers City Forening har vi en stor og vigtig opgave i at skabe oplevelser og markedsføre byen, som en attraktiv og inspirerende handelsby. Det gør vi med fokus på vores medlemmer og det, de kan bidrage med, siger Mette Bræmer-Jensen.

Annonce

Hun har siden 2015 været ansat som citychef i Randers City Forening på kontoret i Brødregade 25. Et kontor hun deler med marketingkoordinator Pernille Lyager.

- I samarbejde med medlemmerne er det vores opgave at skabe opmærksomhed og formidle budskaber, der har til formål at informere og inspirere kunderne i midtbyen. Det gør vi ved synlighed samt ved at sætte fokus på medlemmernes kampagner og events. Vi arbejder for vores medlemmer og i de områder de er, fortsætter Mette Bræmer-Jensen.

Skaber oplevelser i byrummet

Foreningen har et tæt samarbejde med en lang række aktører, og særligt med byens midtbykoordinator i kommunen, hvor der nu er fokus på at udvikle og optimere byens rammer.

Randers City Forening har derudover aktiviteter som eksempelvis at skabe oplevelser i byrummet. Pynt og blomster i gaderne, Late night, Halloween, Rådhushaven, juleaktiviteter, etablering af hyggelige bymøble-grupper, der indbyder til et hvil på shoppingturen samt diverse arrangementer i byens gader.

Desuden kan man købe Randers City gavekort, der kan bruges hos en række af medlemmerne.

- Det er oplevelser via aktiviteter, som skal give et godt og positivt indtryk for byens borgere og de gæster, som besøger Randers midtby, og sammen med byudviklingen skal det skabe en hyggelig atmosfære og indbydende rammer for alle besøgende siger Mette Bræmer-Jensen.

- Randers City Forening modtager ikke offentlig støtte til foreningen og det er frivilligt for de erhvervsdrivende i midtbyen, om de ønsker at være med i cityforeningen. Jo flere som ønsker at være medlem og bidrage til foreningens og byens arbejde, jo højere værdi kan vi skabe, fortsætter hun.

Medlemmerne af Randers City Forening kan kendes ved, at de har et medlemsskilt på døren eller i vinduet.

Her på siden kan du se en liste over medlemmerne af Randers City Forening.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Randers Onsdag

Tegn på at du kan have rotter

Annonce