Annonce
Randers Onsdag

Randers-klinik sætter priserne ned: Romina har truffet stor beslutning

Romina Betgevergiz har flyttet sin klinik, Helse & Trivsel Visdommens kilde, til Langgade 65. Foto: frank Pedersen
Klinikken Helse & Trivsel Visdommens Kilde er flyttet fra Messingvej til Langgade 65.

Randers: I to år har Romina Betgevergiz drevet Helse & Trivsel Visdommens Kilde i industrikvarteret på Messingvej. Nu har hun flyttet klinikken til et villakvarter på adressen Langgade 65, hvor hun har indrettet sig i et par lyse kælderlokaler (lokale 5 og 6) i opgangen, hvor der er andre, der tilbyder behandlingsformer indenfor blandt andet akupunktur, psykologi samt vippeteknik-klinikken, Lotus Lash Lounge.

- Det er dejligt, at jeg nu ligger et sted, hvor der er andre behandlere i modsætning til på Messingvej, hvor jeg var helt alene, siger Romina Betgevergiz, der fra 4. april har taget imod sine kunder i de nye omgivelser.

Der er også praktiske fordele forbundet med det nye lejemål.

Annonce

- Tidligere skulle jeg ud af klinikken, hver gang jeg skulle hente vand eller vaske hænder. Her har jeg fået min egen håndvask, så jeg kan være sammen med kunden hele tiden, siger hun.

Det ene af de to lokaler har Romina Betgevergiz indrettet til at udføre sine behandlinger, mens hun i det andet vil tilbyde undervisning og meditation.

Romina Betgevergizs forventninger til den nye adresse er, at der kommer mere ro omkring klinikken.

- Det er jo et dejligt stille og roligt område. Her er jeg ikke omgivet af industri og larm, så nu kan jeg og mine kunder fokusere på den indre ro, siger hun.

Har været på udkig længe

Romina Betgevergiz fortæller, at hun gennem længere tid har været på udkig efter nye lokaler til sin klinik.

Selv om det ikke længere er et krav, fastholder Romina Betgevergiz en af de kendte coronaforanstaltninger, når hun udfører sine behandlinger. "Når kunden ligger på ryggen, har jeg altid mundbind på", fortæller hun. Foto: Frank Pedersen

- Det har ikke været let at finde de rigtige for, hvis jeg skulle ligge midt inde i centrum, ville det være besværligt for mine kunder at finde en parkeringsplads. Her har de mulighed for at parkere lige udenfor min klinik, siger hun.

Romina Betgevergiz fortsætter med at tilbyde coaching, wellness samt kropsterapi, der indebærer massage, samtale og coaching. På sigt vil hun desuden udvide repertoiret med selvstændige ansigtsbehandlinger.

- Normalt består mine behandlinger af både krops- og ansigtsbehandlinger i et, men der er nogle, der er blufærdige og synes, det er for grænseoverskridende at blive behandlet på hele kroppen, siger hun.

Annonce

Har sænket priserne

Romina Betgevergiz fortæller, at hun kommer til at sidde billigere i det i sit nye lejemål og det vil komme kunderne til gode.

- Fordi mine udgifter bliver mindre, bliver mine priser også reduceret. Jeg ved godt, det ikke er normalt at gå ned i pris, men jeg synes, at udgifter og indtægter skal harmonere, siger hun med et smil.

Annonce
Randers Onsdag

Byggeri skrider planmæssigt frem: Klar med åbningstidspunkt for ny butik i midtbyen

Annonce
Randers Onsdag

Hanne Falk har aldrig drømt om at kunne leve af sin kunst: – Jeg er afhængig af at være en del af et større fællesskab

Annonce
Randers Onsdag

Randrusiansk kunstner er ikke i fare for at løbe tør for kontanter: Jeg laver selv mine penge

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Randers Onsdag

Jonathan blev træt af altid at gå på kompromis i bands: - Jeg er gået solo for at spille den musik, jeg brænder for

Randers Onsdag

1. maj vajer de røde faner frit igen efter corona

Randers Onsdag

Her kommer kommune og butikker med kost og spand

Randers Onsdag

John fører an: Kom og gå med

Randers Onsdag

Gågruppen er meget mere end motion

Randers Onsdag

Randers-klinik sætter priserne ned: Romina har truffet stor beslutning

Annonce