Annonce
Randers Onsdag

Randers Kommune får nye frivillig-guider

Frivillighåndbogen suppleres af et uddannelsesforløb med 16 kursusgange til de syv guider, der skal arbejde med frivillighed på fuld tid. Arkivfoto: Peter Leth-Larsen
Randers Kommune uddanner i disse dage nye medarbejdere, der skal arbejde med frivillige. Et forløb med 16 kursusgange og en opdateret frivillighåndbog med regler og gode råd skaber grundlaget for uddannelsen. Målet er at understøtte frivillige og borgere på ældrecentrene.
Annonce

Randers: Fra 1. maj trådte 11 medarbejdere ind i nye roller som frivillig-guider. Syv af dem på fuld tid. Guiderne skal hjælpe frivillige med at få en god hverdag på de forskellige ældrecentre. I den forbindelse har kommunens frivilligkoordinatorer udgivet en opdateret frivillighåndbog med 16 kapitler om, hvordan man skaber gode forhold for frivillige, og hvordan man er en god guide i hverdagen.

- I bogen findes der for eksempel regelsæt for frivillige på offentlige ydelser, en samtaleguide til opstart af nye frivillige og meget andet. De nye medarbejdere får således nem adgang til de vigtigste pointer om arbejdet i den frivillige verden, fortæller frivilligkoordinator Nanna Lindhard i en pressemeddelelse.

Annonce

Frivillig på fuld tid

Frivillighåndbogen suppleres af et uddannelsesforløb med 16 kursusgange til de syv guider, der skal arbejde med frivillighed på fuld tid, og syv kursusgange til de fire eksisterende medarbejdere, som nu skal arbejde med frivillighed.

Nanna Lindhard fortæller om kursusgangene:

- Vi afholder 16 kursusgange med viden og øvelser i alt fra rekruttering af nye frivillige, kommunikation og en indføring i at afholde generalforsamling. Vi er meget stolte af at kunne tilbyde så gennemført et uddannelsestilbud til de nye medarbejdere. Det betyder, at de nye medarbejdere kan blive endnu bedre i relationen og i hverdagene blandt frivillige på ældrecentrene og til glæde for vores borgere.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Randers Onsdag

Kim Larsen fejres i Pakhuset

Randers Onsdag

Nu kommer Wolt til byen

Annonce