Annonce
Randers Onsdag

Randers Kommune kåret som årets innovative læreplads

Fra venstre ses kommunaldirektør Jesper Kaas Schmidt, kontorelev Christian Skermer Leonhardt og chef i Jobcenter Randers Erhverv, Tine Arensbach. PR-foto
Prisen som "innovativ læreplads" i Region Midtjylland går til Randers Kommune. Det er kontorelev hos Jobcenter Randers Erhverv, Christian Skermer Leonhardt, der har indstillet sin læreplads.
Annonce

Randers: Kontorelever i Randers Kommune uddannes fra Erhvervsskolen Mercantec i Viborg. Og det er her, man blandt 100 indstillinger har kåret Randers Kommune.

Mercantec modtog en indstilling til prisen fra Christian Skermer Leonhardt, der er andetårs kontorelev hos Jobcenter Randers Erhverv. Han har i forbindelse med sin tid i Jobcentret opfundet et interaktivt webkort over Jobcentrets samarbejdspartnere. Kortet gør det nemmere for jobcentrets virksomhedskonsulenter at planlægge relevante besøg hos virksomheder i Randers Kommune.

- En stor tak til Christian for at have indstillet os til prisen. Vi er rigtig stolte og beærede over at have modtaget den fine pris. Det kunne ikke lade sig gøre uden medarbejderne i Jobcenter Randers Erhverv med leder Tine Arensbach i spidsen, som har haft evnen og viljen til at lade Christian drible med sin gode idé, fortæller Jesper Kaas Schmidt, kommunaldirektør i Randers Kommune.

Annonce

Klar til national konkurrence

Hvert år kan danske elever og lærlinge indstille deres læreplads til prisen Årets Læreplads. I anledningen af prisens 20 års jubilæum er den nye pris blevet til - Årets Innovative Læreplads. Med prisen som lokal vinder af Årets Innovative Læreplads går Randers Kommune videre til den landsdækkende konkurrence, hvor den nationale vinder kåres på Børsen i København til januar.

- Min elevansvarlige og jeg havde ikke regnet med at vinde denne pris, for vi var oppe imod mange store virksomheder. Jeg ved, at min leder og min elevansvarlige er meget stolte af, at jeg indstillede Randers Kommune til en pris, og naturligvis er vi alle glade for, at vi vandt den lokale kåring. Vi er dog helt klar til at dyste videre i den nationale kåring på Børsen, og vi går naturligvis efter at vinde den også, siger Christian Skermer Leonhardt.

Det er Lederne af Danske Erhvervsskoler og -Gymnasier, som står bag den nationale kåring af Årets Læreplads.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Randers Onsdag

Langå Skole fejrede sit jubilæum

Annonce