Annonce
Randers Onsdag

Randers Kunstmuseum byder indenfor via skærmen

I vinterferien inviterer Randers Kunstmuseum alle til at være med til at skabe en by af papir og karton. Pressefoto
Nu nærmer vinterferien sig og normalt ville Randers Kunstmuseum byde indenfor til alskens aktiviteter for voksne og børn. Selvom det ikke er en mulighed i år, inviterer museet alligevel indenfor – dog med hjælp fra diverse skærme.

RANDERS: I vinterferien kan du og din familie være med til at bygge en by af hvidt papir og karton.

Der skal klippes, skæres, bukkes og foldes huse, bygninger, træer, vegetation, transportmidler og meget mere, som skal indgå i en stor by, der opstilles på Randers Kunstmuseum som del af en stor lys/skygge-installation.

Alt hvad du skal bruge er hvidt papir eller tyndt karton i A4 eller A3 og en lille saks. På museets hjemmeside og facebookside vil en online vejledning til, hvordan sådanne objekter kan laves blive gjort tilgængelig i løbet af uge 6.

Du kan allerede gå i gang med at skabe nu, men fra 16. til 19. februar står Randers Kunstmuseums Billedskolelærer og koordinator, Lis Wuisman Jørgensen, klar til at opbygge papir-byen på Randers Kunstmuseum med de bidrag, museet modtager.

Det er muligt at følge med i denne udvikling på museets facebookside, når Randers Kunstmuseum livestreamer fra opbygningen 16. til 19. februar klokken 10-14.

molu

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Randers Onsdag

Metalsangkor mangler sangere

Randers Onsdag

Coronaramt sangkor fylder 70

Randers Onsdag

Nu vil Gitte nørde endnu mere

Annonce