Annonce
Randers Onsdag

Randers-mægler åbner LokalBolig-forretning

Efter nogle år i andre brancher vender Kathrine Fisker, nu tilbage til sit gamle erhverv som ejendomsmægler. Hun har nemlig åbnet ejendomsmæglerforretningen LokalBolig, der er rykket ind i den ejendom i Hospitalsgade i Randers, der er kendt som Nellemann-bygningen. Foto: Annelene Petersen
Efter nogle år i andre erhverv vender ejendomsmægler Kathrine Fisker tilbage til ejendomsmæglerbranchen.

Randers: Efter nogle år i andre brancher vender Kathrine Fisker, nu tilbage til sit gamle erhverv som ejendomsmægler. Hun har nemlig åbnet ejendomsmæglerforretningen LokalBolig, der er rykket ind i den ejendom i Hospitalsgade i Randers, der er kendt som Nellemann-bygningen.

Kathrine Fisker, 42 år, er Randers-pige med stort R. Hun er opvokset i byen, hvor hun stadig bor, og hvor hun har været beskæftiget hele sit liv. Hun begyndte i ejendomsmæglerbranchen som helt ung, da hun i 1998 blev ansat som ejendomsmæglerelev. I 2004 blev hun statsautoriseret ejendomsmægler, og to år senere var hun uddannet som valuar – så i alt 18 års erfaring i ejendomsmæglerbranchen i Randers.

I 2015 skulle der ske noget nyt, og Kathrine Fisker blev ansat som salgschef i Randers FC. I Randers FC-tiden opbyggede hun et stort netværk til byens lokale erhvervsliv, og har bibeholdt et tæt forhold til klubben. I 2018 var hun med til at etablere Djurslands Banks nye afdeling i Randers som erhvervsrådgiver. Det var blandt andet mødet med mange inspirerende og spændende virksomhedsejere i banken og Randers FC, der gav Kathrine Fisker inspiration og lyst til selv at blive selvstændig.

Nu er hun igen tilbage i ejendomsmæglerbranchen – nu som selvstændig.

- Jeg kender jo det marked til fingerspidserne, forklarer Kathrine Fisker.

Den nye forretning er en del af kæden LokalBolig, der er ny i Randers. Den omfatter 56 forretninger på landsplan, alle selvstændigt drevne forretninger.

- Det er en kæde, hvor der er højt til loftet - man har stor frihed til at skabe sit eget udtryk og sin egen forretning. Vi skal selv være med til at skabe de rammer, vi arbejder under, fortæller Kathrine Fisker.

Forretningen er åbnet med tre medarbejdere, udover Kathrine Fisker selv, og flere nye ansigter er på vej.

- Kendte Randers-ansigter, tilføjer Kathrine Fisker og fortsætter:

- Det bliver det personlige, der kommer til at kendetegne butikken. Vi er alle bosat i byen og har et stort lokalkendskab og netværk.

- Vi vil have meget fokus på at vores sælgere og købere føler sig trygge igennem hele processen – før, under og efter salget/købet. Trygheden er meget vigtig, da køb og salg af bolig altid er en meget afgørende beslutning for den enkelte, erklærer Kathrine Fisker.

I LokalBolig vil det handle om boliger – villaer, ejerlejligheder, andelsboliger, fritidslandbrug, fritidshuse samt mindre investeringsejendomme – i Randers og opland.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce