Annonce
Randers Onsdag

Randers Massage & Sportsklinik i nye lokaler

Ole Juul har nu åbnet Randers Massage og Sportsklinik i nye lokaler på Gl. Stationsvej i Gudenåcentret. Foto: Annelene Petersen
Ole Juul har skabt sig en niche ved at tilbyde sportsmassage, der trækker atleter på Team Danmark- og landsholdsniveau til hans klinik i Randers. Det er særligt eliten indenfor fitness og OCR-atleter, han hjælper i forbindelse med skader og restitution. Fodbold- og håndboldspillere derimod gider han ikke røre ved.
Annonce

Randers: Onsdag 1. juli var flyttedag for Randers Massage & Sportsklinik, der hidtil har haft til huse hos Fysiodanmark Randers i Niels Brocks Gade 12, 4. sal. Fremover er klinikken at finde i Gudenåcentret på førstesalen over træningscentret Loop.

Indehaver Ole Juul fortæller, at flytningen skyldes, at han blev sagt op af Fysiodanmark, der skulle bruge pladsen til deres egen idrætsklinik.

- Og så duer det selvfølgelig ikke, at jeg har min massageklinik samme sted. Så det er fint nok, siger Ole Juul, der allerede før opsigelsen var begyndt at se sig om efter andre lokaler.


De teknikker, jeg bruger på sportsfolk, virker jo lige så godt på menigmand. Og ofte laver de nogle hurtigere resultater end en almindelig gang fysiologisk massage kan gøre.

Ole Juul, indehaver af Randers Massage & Sportsklinik


Ole Juul fortæller, at de nye lokaler er en lille smule større end i Niels Brocks Gade. Den væsentligste forskel er, at det er blevet lettere for hans kunder at finde en p-plads tæt på.

- Så egentlig er jeg ikke ked af at skulle flytte min klinik, selv om jeg ikke kommer til at ligge i midtbyen, for de der bruger mig, kommer ikke ind fra gaden, fordi de lige får lyst til en massage, siger han.

Ole Juul fortæller, at han indtil videre fortsat vil være alene i klinikken.

- Men hvis der fortsætter med at være gang i den som nu, ender det nok med, at jeg bliver nødt til at have en ansat, siger han.

Annonce

Klienter og atleter

Ole Juul fortæller, at han har to grupper af kunder i sin klinik. Den ene er dem, han kalder klienter, som kommer for at få en almindelig massage.

- Og så er der atleterne, som kommer for at få sportsmassage, siger han.

I den sidste gruppe er en række Team Danmark-atleter og landsholdsatleter, der kommer til Randers og Ole Juul fra det meste af landet for at blive behandlet for sportsskader samt ikke mindst at få massage i forbindelse med deres restitution.

Ole Juul fortæller, at der denne elitegruppe især består af fitnessatleter og atleter, der dyrker OCR, som er militært inspirerede forhindringsløb ude i uvejsomt terræn.

Annonce

Kedsomhed førte til massage-niche

Ole Juul har valgt at specialisere sig i sportsmassage, fordi han selv er gammel sportsmand.

- Jeg har tidligere trænet på højt plan i forskellige idrætsgrene lige fra kampsport til badminton og styrkeløft. Sidstnævnte har jeg været dansk mester i tre år i træk. Det samme gælder indenfor bænkpres, fortæller han.

Ole Juul fortæller, at han startede som almindelig massør, men at det begyndte at kede ham.

- Undervejs havde jeg fundet ud af, at mange af de sportsfolk, der kom ind til mig, kunne jeg ikke hjælpe med en almindelig gang massage, derfor besluttede jeg mig for at uddannede mig til sportsmassør og sportsterapeut, siger han.

Ole Juul tilføjer, at han derudover taget flere ekstrauddannelser indenfor de forskellige teknikker, han i dag bruger i sin klinik.

- De uddannelser har åbnet en masse døre for mig, så jeg har kunnet skabe mig en niche. Et eller andet må jeg sgu gøre rigtigt, siden der er bud efter mig fra hele landet, jeg har endda været i Malmø for at give behandlinger, siger Ole Juul med et smil.

Selv om Ole Juul blandt sine kunder skelner mellem klienter og atleter, kan man selvfølgelig godt få en gang sportsmassage hos ham, selv om man hverken er Team Danmark eller landsholdsatlet.

- De teknikker, jeg bruger på sportsfolk, virker jo lige så godt på menigmand. Og ofte laver de nogle hurtigere resultater end en almindelig gang fysiologisk massage kan gøre, siger han.

Annonce
Annonce
Randers Onsdag

Kom godt i gang med at vandre

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Randers Onsdag

Fru Lund vil styrke naturen

Randers Onsdag

Ny synshal åbnet i Randers

Annonce