Annonce
Randers Onsdag

RandersBolig ruster sig til en langvarig krig mod coronavirus-smitte

Arkivfoto
RandersBolig har 20.000 borgere i sine godt 9.000 almene boliger. Formand for Randers Boligforening af 1940, Jan Guldmann, der også er formand for RandersBolig, fortæller om coronavirus-situationen.
Annonce

Randers: - En meget stor del af vores lejere er i højrisikogruppen i forhold til corona-smitten og dette både grundet deres alder, men også fordi vi har mange lejere, som lider af en eller flere kroniske sygdomme, og derfor er vi ekstra opmærksomme på situationen omkring sikkerhed. Vi har i starten af denne uge omdelt en information til samtlige lejemål, og her givet gode råd til, hvordan man passer bedst muligt på sig selv i hverdagen, huske den vigtige håndhygiejne og holde afstand, når man bor flere sammen i en opgang. Det være sig alt fra dørhåndtag og gelændere, men også vores fællesvaskerier og andre steder, hvor beboerne kommer, siger formand for Randers Boligforening og RandersBolig, Jan Guldmann i en pressemeddelelse.

Annonce

Hjælp hinanden

Som formand Jan Guldmann tilføjer:

- Det er netop lykkedes os i RB 1940 at skaffe håndsprit hjem, som hurtigst muligt installeres i vores fællesvaskerier, og vi har også haft kontakt til dem, der har lejet vores festsale og beboerhuse og indtil videre annulleret alle aftaler i april måned og på denne måde efterlevet regeringens påbud om ikke at være over 10 personer samlet.

- Samtidig har både vi og andre opfordret beboere til at hjælpe en ældre nabo, som måske har behov for hjælp til at foretage det ugentlige indkøb og naturligvis med forholdsregler om ikke at have personlig kontakt, siger Jan Guldmann.

Annonce

Svarer på spørgsmål

- Boligforeningerne udfører jo også mange håndværksmæssige opgaver i de mange lejemål, og dette fortsætter vi med i nødvendigt omfang. Hvor beboeren ønsker arbejdet udført, og det håndværksmæssigt skønnes sikkerhedsmæssigt forsvarligt, vil det ske.

- I forhold til personalet i vores administration fortsætter vi med beboerkontakten, men gennem mail og telefoner og kun i nødvendigt omfang med personlig kontakt, og så med skærpede sikkerhedsregler, fastslår Jan Guldmann.

Han fortæller, at samtlige møder til efter påske indtil videre er aflyst, og at dette også gælder afdelingsmøder og repræsentantskabsmøder.

Hos boligforeningen lyder opfordringen i øvrigt til alle beboere om at henvende sig med de spørgsmål, der måtte være rundt omkring.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce