Annonce
Randers Onsdag

Rantek bliver en del af Netnordic

Med Netnordic-opkøbet bliver mulighederne endnu større for udvikling af kompetencer i dybde og bredde - både i Danmark og resten af Norden. Det kommer helt sikkert kunderne til gode, siger Rene Bach Pedersen, CEO, Rantek A/S. PR-foto
Rantek er ledende aktør på det danske marked inden for IT-optimering af netværk, sikkerhed, datacenter og backup, men når med et opkøb nu længere ud.
Annonce

Randers: Netnordic har erhvervet sig 100 procent af Rantek, der er ledende aktør på det danske marked inden for IT-optimering af netværk, sikkerhed, datacenter og backup.

Det fremgår af en pressemeddelelse fra Netnordic.

Med opkøbet styrkes både Rantek og Netnordics position på det Nordiske marked, og synergien mellem virksomhedernes kompetenceområder vil blive et stort fokusområde i tiden fremover.

- Rantek’s kurs mod at være den bedste på tværs af de traditionelle teknologiplatforme har nu for alvor taget fart, og mulighederne, vi kan tilbyde kunderne, vil fremover være endnu bredere og dybere. Vi ser frem til en betydelig styrkelse i forhold til rådgivning, implementering og drift, lyder det fra Rantek.

Netnordic og Rantek

Netnordic er en nordisk systemintegrator, specialiseret i løsninger og tjenester indenfor netværk, sikkerhed, datacenter og kommunikation og har sit hovedkontor i Oslo. Netnordic omsætter i 2019 cirka 1,5 milliard NOK (norske kroner). Efter opkøbet har selskabet cirka 360 medarbejdere på 15 kontorer i Norden, fordelt på datterselskaber i Norge, Sverige, Danmark og Finland.

Rantek er en ledende integrator af netværk, sikkerhed og smart datacenter. Virksomheden leverer driftstjenester som omfatter løsninger fra lokale tjenester via sikkert datacenter som cloud-baserede løsninger. Rantek har eksisteret på det danske marked siden 2001, har 18 medarbejdere og omsætter for cirka 50 millioner kroner pr. år.

Annonce

Den vigtigste brik

Rantek har 18 medarbejdere, alle lokaliseret i Randers.

- Rantek’s medarbejdere er, og har altid været, den vigtigste brik i vores succes. Med opkøbet bliver mulighederne endnu større for udvikling af kompetencer i dybde og bredde - både i Danmark og resten af Norden. Hvilket helt sikkert kommer vores kunder til gode, siger Ranteks CEO, Rene Bach Pedersen.

- Med Rantek får vi tilgang til en virksomhed i stærk udvikling med unikke kompetencer, som passer perfekt i forhold til at udvide vores tjenester og geografiske nærvær i Danmark samt ikke mindst styrke vores kultur, udtaler Jarl Øverby, CEO i Netnordic Group og Andreas Nørfelt, CEO for Netnordic i Danmark i en fælles erklæring.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Randers Onsdag

Annette hjælper dyr i nød

Randers Onsdag

Langå Skole fejrede sit jubilæum

Annonce