Annonce
Randers Onsdag

Regnvand fra Nordbyen kan snart løbe ned gennem Vester Altanvej

Randers skal graves op, når der skal gives rum for regnvandet. PR-foto
Opgravninger i Randers skal sikre, at regnvand kan ledes ud i Gudenåen. Arbejdet blev påbegyndt 4. maj og foregår til slutningen af november.
Annonce

Randers: Vandmiljø Randers anlægger lige nu en stor regnvandsledning ned gennem Vester Altanvej. Derudover skal forsyningen grave i Rådmands Boulevard, så stykket fra rundkørslen til Skolevej bliver separatkloakeret.

Arbejdet i de to veje betyder, at Vandmiljø Randers nu endelig efter ti års arbejde i Nordbyen kan koble regnvandssystemet sammen og lede regnvandet ned ad Vester Altanvej og videre mod Gudenåen. Kloakarbejdet blev påbegyndt 4. maj og foregår til slutningen af november.

Regnvandsforbindelsen ned gennem Vester Altanvej har Vandmiljø Randers arbejdet på siden 2016. Adskillelsen af regnvand, der skal løbe i ledningen, har været en fast arbejdsopgave for Vandmiljø Randers siden 2010.

Siden 2010 har Vandmiljø Randers forbedret kloaksystemet i en stor del af vejene i Nordbyen med henblik på at få skilt regnvand og spildevand fra hinanden.

Arbejdet begynder i T-krydset Vester Altanvej/Danmarksgade og betyder, at krydset spærres for gennemkørende trafik. Beboere på Vester Altanvej og de mange sideveje til vejen skal være ekstra opmærksomme på vejskilte, da vejspærringer og omkørsler løbende ændres, som kloakarbejdet skrider fremad, lyder det fra Vandmiljø Randers.

Arbejdet i Rådmands Boulevard er sat til at foregå i skolernes sommerferie af hensyn til trafikken til og fra uddannelsesinstitutioner som Statsskolen, Hobrovejens Skole og Tradium. Sommerens kloakarbejde i Rådmands Boulevard vil betyde ændrede busruter, vejspærring og omkørsel for trafikanter.

Illustrationen viser, hvor regnvandsledningen skal graves ned.
Annonce

Store vandrør

- Vi kommer til at være en trafikal gene i og omkring Rådmands Boulevard og Vester Altanvej. Vi er meget bevidste om at begrænse disse gener. De rør, vi skal anlægge, bliver derfor en kombination af opgravning og boring. Regnvandsrørene er store, så vi kommer til at fylde meget. Vi kan derfor ikke komme udenom at sende trafikanter ad andre veje, og beboere tæt ved vores arbejde får ændret deres vej- og adgangsforhold betydeligt i perioden, fortæller Ole Søby, projektleder i Vandmiljø Randers.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Randers Onsdag

Langå Skole fejrede sit jubilæum

Annonce