Annonce
Randers Onsdag

Så kan der igen spilles seriefodbold i Randers: De første kampe spilles Skærtorsdag

Kristrup, Dronningborg og de øvrige lokale klubber kan snart spille 11-mands-fodbold igen. Arkivfoto: Annelene Petersen
Fra Skærtorsdag er det igen muligt at spille 11-mands-kampe i dansk amatørfodbold.

Fodbold: Der kan spilles 11-mands-fodbold igen i Danmark, når vi rammer påsken.

Det bekræfter DBU Jylland, der oplyser, at de første kampe vil blive spillet Skærtorsdag. Det sker som følge af, at det fra politisk hold er blevet besluttet at hæve forsamlingsforbuddet for udendørs idræt fra 25 til 50 personer.

- Vi kommer til at skubbe de kampe, der skulle være spillet i weekenden 27. og 28. marts, til et senere tidspunkt. Men Skærtorsdag går vi i gang, siger Ole Frandsen, der er turneringschef i DBU Jylland, til Randers Amtsavis.

- På bundlinjen står, at der igen kan spilles 11-mands fodbold fra påsken, hvilket må siges at være yderst tilfredsstillende i forhold til, hvad vi kunne have kigget ind i, tilføjer han.

Kampene vil kunne afvikles med det normale antal spillere, indskiftere, trænere, holdledere og dommere. Til gengæld vil der i første omgang kun være plads til et begrænset antal tilskuere, før man rammer loftet på 50 personer.

- Forhåbentlig kommer det med i næste omgang, at der kan komme flere tilskuere ind til kampene. Men lige nu og her er vi bare glade for, at vi har mulighed for at komme i gang med at spille rigtige fodboldkampe igen, siger Ole Frandsen.

De kampe, der var sat til at blive spillet frem mod påsken, vil snarest blive placeret på nye datoer.

- Men det har vi prøvet før. Det er ikke usædvanligt, at vi må flytte de første kampe i en forårsturnering på grund af vejret og banerne, lyder det fra en fortrøstningsfuld Ole Frandsen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce