Annonce
Randers Onsdag

Salling Fondene donerer 244.000 kroner til Randers FC Fonden: Skal gøre børn klogere på mad og sundhed

Salling Fondene har givet 244.000 kroner til Randers FC Fonden, der skal bruge pengene til at lære børn om motion og mad. Foto: Salling Group
Randers FC Fonden har modtaget 244.000 kroner fra Salling Fondene. Penge, som skal sikre, at 1200 børn i Randers kan blive klogere på sund mad og motion
Annonce

RANDERS: - I anledning af vores jubilæum vil vi gerne sige en stor tak til danskerne, der har været med os hele vejen. Derfor glæder det os meget, at vi kan give noget tilbage til lokalsamfundet gennem donationerne fra Salling Fondene, siger Mark H. Nielsen, direktør i Bilka, der står for uddelingen.

I alt uddeles to millioner kroner til ti lokale projekter, der støtter op om børn og unges sundhed og trivsel. Alle projekterne er indstillet af lokale Bilka-varehuschefer.

Henrik Jørgensen, administrerende direktør i Randers FC. Pressefoto

Salling Fondene er eneejer af Salling Group, som driver blandt andet Bilka, Netto, Føtex, Salling stormagasiner, BR, Carls jr., Starbucks og Skagenfood samt Wupti. De har gennem årene bidraget til en lang række nationale og lokale initiativer og projekter til glæde og gavn for mennesker i hele Danmark. Samtidig har fondene givet en række store donationer til organisationer inden for blandt andet kultur, kirke, sport og værdige formål. Siden 2012 har Salling Fondene doneret mere end en milliard kroner.


Det glæder mig rigtig meget, at vi kan være med til at gøre noget for byen og byens børn. Børn kan bruge rigtig meget tid foran en computer

Jan Møller, varehuschef Bilka Randers


Salling Fondene består af to selvstændige fonde: "Købmand Herman Sallings Fond” og ”Købmand Ferdinand Sallings Mindefond ”.

Annonce

Bilka Randers indstiller

Det er Bilka Randers, der har indstillet ”Målet er sundhed” til at få del i donationerne fra Salling Fondene, og varehuschef Jan Møller er rigtig glad for, at netop Randers FC Fonden blev udvalgt.

- Det glæder mig rigtig meget, at vi kan være med til at gøre noget for byen og byens børn. Børn kan bruge rigtig meget tid foran en computer, og derfor er det vigtigt, at de kommer ud og bevæger sig og får et forhold til madvarer – hvad er godt, og hvad er ikke godt, siger han.

Det er første gang, Bilka uddeler penge til lokale projekter på vegne af Salling Fondene, og det falder sammen med Bilkas 50-års jubilæum.

- Det er som at vinde en sejr på fodboldbanen, hvor man slet ikke kan få armene ned. Med den enorme opbakning, vi generelt har i området, er vi forpligtet til at give noget tilbage til lokalsamfundet, siger Henrik Jørgensen, der er administrerende direktør i Randers FC og sidder i bestyrelsen for Randers FC Fonden.

molu

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Randers Onsdag

Årets Randersborger er denne gang et par der har gjort corona-tiden lidt mindre trist for børn og unge i hele landet

Randers Onsdag

Kim Larsen fejres i Pakhuset

Annonce