Annonce
Randers Onsdag

Sangen er forstummet på Thors Bakke

Sangkoret Enigheden, her under julekoncert i Johanneskirken i Vorup, leder efter et nyt sted at mødes til de ugentlige øveaftener. Privatfoto
Corona-frygt betyder, at sangkoret Enigheden ikke længere kan benytte ældrecentret Thors Bakke. Nu søger koret et andet øvelokale.
Annonce

Randers: Sangkoret Enigheden, der synger under AOF, og som de sidste 40 år har sunget på mange af byen ældrecentre, savner et sted at holde til. For lang tid siden hold koret til på Møllehuset, så blev det Rosenvænget og de sidste fire år har det været på Ældrecentret Thors Bakke. Men nu har har koret fået afslag på at forsætte her næste sæson.


Vi vil gerne være et sted, hvor vi kan sidde og få en kop kaffe i vores korpause. Vi er ikke længere et ungt kor, vi er et kor, der gerne vil synge, men også samtidig være sociale.

Allan Svindt Ravn, dirigent i Sangkoret Enigheden


- Vi er naturligvis kede af, at vi ikke kan fortsætte på Thors Bakke, siger korets dirigent Allan Svindt Ravn.

Centret selv skal bruge sanglokalet hver onsdag aften, og afslaget er desuden begrundet i, at covid 19 epidemien fortsætter.

Annonce

Vil fortsætte

- Men koret vil naturligvis fortsætte, hvor det så bliver. Så vi søger et andet sted at være og håber,  at nogen efter at have læst denne artikel kan hjælpe os, siger Allan Svindt Ravn.

- Vi vil gerne være et sted, hvor vi kan sidde og få en kop kaffe i vores korpause. Vi er ikke længere et ungt kor, vi er et kor, der gerne vil synge, men også samtidig være sociale, tilføjer han og fortsætter:

-  Ikke mindst denne her i covid 19-tiden har vi gennem tv fulgt og set, hvilken glæde sangen kan skabe, og den ønsker vi fortsat at sprede, så vi håber, at et måske andet ældrecenter kan rumme os.

Dirigenten har dog forventninger om en god sæson 2020–21.

- Koret glæder sig til at komme i gang igen. Vi synger under AOF, har godt 25 medlemmer og synger tre- og firestemmigt. Koret kunne godt bruge lidt flere mænd, både tenorer og basser, nye kvinder er naturligvis også mere end velkomne. De fleste af sangerne er +60 år, og det eneste, vi forventer af nye sangere, er sangglæde. Nodekendskab kræves ikke, siger Allan Svindt Ravn.

Kan du hjælpe koret med at finde et sted, hvor det kan øve, eller er du interesseret i selv at vide lidt mere om koret, er du velkommen til at kontakte korets formand, Inge Lise Thomasen, på telefon 24205911.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Randers Onsdag

Langå Skole fejrede sit jubilæum

Annonce