Annonce
Randers Onsdag

Secondhand-marked tilbage på togfabrikken

Omkring 600 mødte frem, da der første gang blev holdt secondhand-tøjmarked i torvehallen i Sporbyen Scancia. Arkivfoto: Flemming Krogh

Oven på efterårets brugtmarked i Sporbyens torvehal vil initiativtagerne gentage succesen - denne gang med endnu flere stande.

Annonce

Randers: To veninder fra Randers, Camillia-Julie Skov Hansen og Trine Damborg, fik i efteråret en forrygende succes, da de sammen gennemførte arrangementet "Second Hand x To Do Randers" i Torvehallen i den kommende Sporbyen Scandia. Succesen gav dem blod på tanden til at forsøge igen. Så de holder en ny messe samme sted lørdag 2. marts.

- Og alle stande er udsolgt, fortæller Camilla-Julie Skov Hansen.

Sidste gang - i efteråret - var der 45 stande på markedet. Næste gang vil der være 70.

- Og så har vi 15-20 stykker på venteliste. Men vi vil ikke have flere med, fordi det skal stadig være hyggeligt både for dem, der har standene, og for publikum, synes Camilla-Julie Skov Hansen.

Camilla-Julie Skov Hansen og Trine Damborg har i fællesskab arrangeret brugtmarkedet i Sprobyen. I forvejen er de fælles om initiativet "To do Randers" på sociale medier. Privatfoto
Annonce

Kun private

Som titlen" Second Hand" antyder, er der tale om genbrug - salg af brugt tøj til både damer, herre og børn, og det er kun private, der har adgang til at sælge.

Arrangørerne har truffet aftale med to restauratører, Bistroteket i Rosengade og Cibuz på Udbyhøjvej, der vil lave mad til gæsterne i Torvehallen. Desuden er der indgået aftale med musikeren Rasmus Lyngholm, der vil synge og spille under hele arrangementet og dermed være med til at at slå stemningen an.

Til efterårets marked havde de to arrangører på forhånd håbet på 200-300 besøgende. Men der kom 600 gæster.

- Så noget tyder på, at vi har ramt det rigtige koncept, mener Camilla-Julie Skov Hansen.

På forhånd har de denne gang 1600 interesse-tilkendegivelser på Facebook, så alt tegner til endnu en succes.

Annonce

To do Randers

Udover secondhand-messen samarbejder Camilla-Julie Skov Hansen og Trine Damborg om "To do Randers", hvor de på facebook og Instagram giver tip til gode kultur- og shoppingoplevelser i Randers - det kan være madanmeldelser og tip til lækre spisesteder, butikker, koncerter og lignende.

"To do Randers" er et hobbyprojekt, som de to kvinder dyrker som en hobby ved siden af deres almindelige job.

- Vi kommer begge fra Randers og har begge boet i København, men er flyttet tilbage til byen, og vi kender alle de fordomme, der er om Randers. Dem vil vi gerne være med til at bryde ned ved at vise, at Randers har en masse at byde på, siger Camilla-Julie Skov Hansen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce