Annonce
Randers Onsdag

Selvhjælp Randers åbner igen

Selvhjælp Randers har stor succes med deres lytte-lamer til sorgramte børn. Tilsendt foto
Sorggruppe for børn starter 8. juni.
Annonce

RANDERS: Selvhjælp Randers har ligesom alt andet været lukket ned siden 16. marts på grund af corona-epidemi. Fra det ene øjeblik til det andet måtte alle gruppeforløb og samtaleforløb, der var i gang hos Selvhjælp Randers, lukke ned. Det gjaldt blandet andet den sorggruppe for børn, der mødes en gang om ugen hos Selvhjælp Randers for at snakke om den sorg, børnene befinder sig i.

Derfor er Selvhjælp Randers glade for, at alle vores aktiviteter kan starte stille og roligt op igen. Selvfølgelig følger vi myndighedernes anbefalinger med max antal personer samlet og en god hygiejne.

- Vi har ventet længe på at få lov til at mødes igen, og nu er det en realitet. Jeg glæder mig rigtigt meget, til at se alle børnene igen. Det bliver dejligt, at vi atter kan mødes og snakke om det, der er svært, siger Jan Schibler som er gruppeleder for sorggruppen.

Det bliver dejligt, at vi atter kan mødes og snakke om det, der er svær

Jan Schibler, gruppeleder for sorggruppen

Annonce

Lytte-lamaerne

Selvhjælp Randers har i foråret startet et projekt op. Hvor en hæklet lytte-lama så dagens lys. Projektet viste sig at være en succes, da en masse frivillige meldte sig som lytte-lama-lavere. Anja, som er ansat hos Selvhjælp Randers, fik idéen til denne lama, som skal følge børnene på deres vej og altid er klar til at lytte. Det er meningen, at alle børn, der går i et forløb hos Selvhjælp Randers, skal have en lytte lama med hjem.

Alle børnene i sorggruppen fik en lytte-lama, som bragte stor glæde hos børn og forældre.

Der er plads til flere børn i sorggruppen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Randers Onsdag

Fru Lund vil styrke naturen

Randers Onsdag

Ny synshal åbnet i Randers

Annonce