Annonce
Randers Onsdag

Skal du have fingre i en Randers FC-lampe: Salget begynder onsdag

Udtjente Randers FC-lamper er lavet om af Wallpipe og sælges nu. De sælges fra i dag, onsdag, 20 i første omgang, og så resten løbende, som de bliver gjort klar. Alle lamper får et ægtehed-stempel i, hvor man kan se, hvilket nummer lampen er i rækken af 120. Pressefoto
Flere med lyseblåt blod i årene har allerede overtalt deres bedre halvdel til at få en "ny" lampe til hjemmet, efter det kom frem at 120 udtjente stadionlamper fra Randers FC skulle restaureres og sælges med et godt formål for øje. Salget begynder i dag onsdag. Og der er allerede røget 50-60 stykker, som var reserveret uanset udseende og pris.

Randers: Er du en af dem, der gerne vil købe en restaureret stadionlampe fra Randers FC? Hvis du er, så hold øje med salget, som begynder i dag onsdag.

Interessen har været skyhøj, fortæller Lisbeth Grove Mikkelsen fra firmaet Wallpipe, der tog opgaven med at gøre 120 lamper klar til hjemmene på sig:

- Vi har på vores hjemmeside givet folk muligheden for at reservere en lampe bindende, og det har 50-60 benyttet sig af. De ville simpelthen eje lampen, uanset udseende og pris. Det er nemlig noget hjerteblod i sådan en fed industrilampe, der har været med til at danne ramme om Randers FC's kampe på stadion, siger Lisbeth Grove Mikkelsen, som måtte ansætte en ekstra person til udelukkende at renovere lamperne.

Annonce

- Hende håber vi på at kunne beholde, også efter lamperne er gjort klar, siger Lisbeth Grove Mikkelsen.

Lamperne er gjort rene, har fået pillet plastikdele af og er blevet gjort "stuevenlige", så indmaden passer til en almindelig bolig.

I to udgaver

Og prisen? Den er 3500 kroner, hvoraf de 200 kroner går til et godt, lokalt formål.

Det er ikke noget, der gør Wallpipe rige.

- Nej, slet ikke. Det er nu ikke fordi den nye indmad er så dyr, men der ligger mange timers arbejde i hver enkelt lampe, skruerne sidder helt vildt godt fast, lyder det fra Lisbeth Grove Mikkelsen, der ikke har taget imod opgaven på grund af indtjening

- Det er fordi, at det er et sjov ting at være med til at bevare Randers dna på den her måde. Og det er en lampe, der betyder meget for mange mennesker, siger hun.

Lampen er lavet i to udgaver, en til at hænge fra loftet og en til at stå på gulvet.

Og Wallpipe har sikret sig en af hver til sig selv.

Her er Randers FC-lampen i gulvlampe-versionen. Pressefoto


Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Randers Onsdag

Grøn Koncert trækker stikket

Randers Onsdag

Håndsrækning til detailhandlen og spisesteder fra lokale erhverv: Få 100 kroner i rabat når du køber et Randers City gavekort

Annonce