Annonce
Randers Onsdag

Slagter Lind er solgt - nu skal der være restaurant

Henrik og Britt Lind har nu solgt forretningen på Østervold og lukker den med årets udgang. Nu skal der være restaurant i lokalerne. Arkivfoto: Annelene Petersen
Efter 27 år er det slut med Slagter Lind på Østervold. Til gengæld kommer der noget nyt i lokalerne, der har facade til både Østervold og Slotspladsen.
Annonce

Randers: 14. december har Britt og Henrik Lind sidste åbningsdag i butikken på Østervold 28. Her har de i 27 år solgt slagtervarer til randrusianerne, men nu er det slut.

Hvem den nye ejer er, vil Henrik Lind endnu ikke afsløre. I øjeblikket er Randers Kommune ved at behandle de tilladelser, der skal til, for at ombygningen af lokalerne kan sættes i gang.

Overtagelsen sker pr. 31. december i år.

- Men det bliver stadig noget med mad, nemlig en restaurant, siger Henrik Lind.

Dermed får Østervold endnu et nyt spisested. Det Glade Vanvid har netop åbnet på toppen af Østervold.

Annonce

Til salg i nogle måneder

Butikken har været til salg siden i sommer, da Britt og Henrik Lind meldte ud, at de ville stoppe karrieren. Samtidig slog de fast, at de ville blive ved med at drive forretningen, indtil en køber var fundet. Det er altså sket nu.

Henrik og Britt Lind er med deres 53 og 51 år stadig langt fra pensionsmodne.

- Men det er en fysisk hård branche, som vi har arbejdet indenfor i rigtig mange år. Og det er da om at stoppe, mens legen er god, sagde Henrik Lind i juli til avisen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Randers Onsdag

Ny synshal åbnet i Randers

Randers Onsdag

Medejer af Fabric i Kirkegade, Nicolai Michaelsen, er nyt medlem af Randers City Forenings bestyrelse: Det særlige ved Randers er, at byen har alt

Annonce