Annonce
Randers Onsdag

Sneakers-butikken Karneval åbner i Houmeden

Jan Lind (i midten) åbner sammen med Nørrebro-parret René Gjedsted og Eva Kristensen sneakers-butikken Karneval i Houmeden 8 i slutningen af april. Foto: Frank Pedersen
De erfarne butiksindehavere Eva Kristensen og René Gjedsted åbner sammen med Jan Lind ny butik i Randers midtby.

Randers: Butikslokalet Houmeden 8 - mellem guldsmeden og Café Borgen - har gennem længere tid stået tomt, men nu er håndværkerne godt i gang med at gøre klar til, at butikken Karneval kan åbne i ugen op til store bededag.

Karneval er en butik, der er dedikeret til sko af typen sneakers til både damer og herrer samt til unge og de lidt ældre, der har en forkærlighed for behageligt og moderigtigt fodtøj.

Bag karneval står Nørrebro-parret Eva Kristensen og René Gjedsted samt Jan Lind, der i 20 år har været kørende sælger af tøj til butikker og på det seneste desuden har hjulpet til i Nørrebros herreafdeling i weekenderne.

Annonce

Eva Kristensen og René Gjedsted har mange års erfaring som butiksindehavere, hvorimod det er første gang, Jan Lind åbner sin egen butik. Alligevel var det ham, der fik idéen til, at Randers skulle have en sneakers-butik, ligesom det var ham, der kom på navnet, Karneval.

- Det er et navn, der signalerer noget overraskende, glæde og godt humør. Desuden låser det ikke butikken fast, hvis vi en dag får lyst til at sælge andre ting, siger Jan Lind, der bor i Lystrup lidt nord for Aarhus. Han var dog ikke i tvivl om, at det var i denne del af Randers, at han skulle debutere som butiksindehaver.

- Efter jeg begyndte at hjælpe til i Nørrebro, er jeg blevet fuldstændig forelsket i Houmeden og særligt området ved det lille torv ved Nørrebro og nu Karneval, derfor kunne jeg ikke åbne butik andre steder end her, siger han.

Mens håndværkerne gør klar i butikslokalet, er de tre bag Karneval godt i gang med at finde en hjælper til at stå i butikken på fuld tid. Jan Lind skal nemlig kun være i Karneval et par dage om ugen, for selv om han nu er blevet butiksmedejer, vil han ikke opgive sin kørende engrosvirksomhed.

- Jeg kan rigtig godt lide kombinationen af at være i bevægelse og samtidig have et sted, hvor der er trygt, siger han.

Medindehaver Eva Kristensen ser det som en stor fordel, at Jan Lind fortsætter med at være kørende sælger.

- Fordi han kommer rundt i hele Danmark, har Jan fingeren på pulsen, og det er netop derfor, Jan er den helt rette for os til at åbne denne butik med, siger hun.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Randers Onsdag

Grøn Koncert trækker stikket

Randers Onsdag

Håndsrækning til detailhandlen og spisesteder fra lokale erhverv: Få 100 kroner i rabat når du køber et Randers City gavekort

Annonce