Annonce
Randers Onsdag

Spejdere fra Randers nummer tre i konkurrencen Årets Lokale Forening

- Når man som os driver virksomhed i landdistrikterne, så oplever vi gang på gang, hvordan engagerede lokalsamfund blomstrer på grund af de frivillige foreninger og initiativer, som hver dag arbejder for at skabe aktiviteter lokalt. Det vil vi rigtig gerne bakke op omkring, og derfor kårer vi hvert år Årets Lokale Forening, siger Mick Kjær, adm.dir. i Go’on. PR-foto
Annonce

Randers: Frivillige foreninger binder Danmarks lokalsamfund sammen. Det mener man i hvert fald hos det danske brændstofselskab Go’on, som netop har afsluttet sin landsdækkende konkurrence "Årets Lokale Forening 2019". I alt 25 foreninger modtager i disse dage en hædersbevisning og et kontantbeløb til klubkassen på mellem 2.500 kroner og 100.000 kroner. Niels Ebbesens Gruppe fra Randers opnåede en flot tredjeplads, og en kontantbelønning på 15.000 kroner.

I nomineringen af spejdergruppen står der blandt andet:

Niels Ebbesen Gruppe er en spejder gruppe i Randers, som er i stor udvikling. De er omkring 70 aktive spejdere i alderen 6-17 år og 14 aktive ledere. I Niels Ebbesens Gruppe er der plads til alle! Gruppen giver børn og unge gode oplevelser i naturen, hvor de får lov til at udfordre sige selv sammen med deres kammerater. Lederne i gruppen skaber nogle fantastiske rammer. Niels Ebbesens Gruppe er ikke bare en forening, som har fokus på sine medlemmer. Nej, de er med til at støtte lokalsamfundet. Hvert år laver Niels Ebbesen et stort Sankt Hans arrangement for alle i lokalområdet.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Randers Onsdag

Annette hjælper dyr i nød

Randers Onsdag

Langå Skole fejrede sit jubilæum

Annonce