Annonce
Randers Onsdag

Støvringgaard Festspil lever i bedste velgående

Støvringgaard Festspil lever i bedste velgående. Der laves nu de indledende øvelser til opførelsen af "Frk. Nitouche". Billedet her stammer fra forestillingen "Grease". Arkivfot: Ole Jakobsen

Det populære festspil, der holdes i idylliske rammer i Støvringgaard Klosterhave, byder i år på "Frøken Nitouche". Kun ét af de tidligere bestyrelsesmedlemmer er med, resten er nye.

Annonce

Støvring: Støvringgaard Festspil lever i bedste velgående. I øjeblikket hyres der skuespillere til forestillingen til sommer.

- Vi holder åben audition lige nu, og selv om man bare kan møde op, så har 20 personer på forhånd meldt sig til. Og det tegner ret godt, for vi skal bruge 18 skuespillere, siger den nye formand for foreningen Nørhald Musik og Teater Forening, Michael Lind.

Det er foreningen, der står for at afvikle Støvringgaard Festspil, som traditionen tro holdes i Støvringgaard Klosters have.

Efter amatørteatrets liv hang i en tynd tråd i efteråret, fordi der ikke var nok til at lede foreningen, og fordi økonomien var trængt, sprang en del nye personer til. Faktisk er der kun ét af de tidligere bestyrelsesmedlemmer tilbage, nemlig Kjeld Saaby Frandsen, resten er nye folk. Det er, ud over formanden, Michael Lind, Leif Bach Sørensen og Ann Taul.

Annonce

Syv forestillinger

- Vi prøver at holde udgifterne nede, og det gør vi blandt andet ved ikke at hyre dyre instruktører ind. Jeg har en del teater-erfaring selv, så jeg instruerer og får hjælp til det af min assistent instruktør, Leif Bach Sørensen, siger Michael Lind.

De endelige spil-datoer er endnu ikke clearet helt af med Støvringgaard Kloster, men det står fast, at der kommer syv forestillinger, som der plejer, i ugerne 23 og 24 i juni.

I år bliver det det populære danske lystspil fra 1963, "Frøken Nitouche", der skal spilles på udendørsscenen i klosterhaven tæt på den store blodbøg.

Frøken Nitouche var oprindeligt instrueret af Annelise Reenberg og skrevet af Børge Müller.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Randers Onsdag

Langå Skole fejrede sit jubilæum

Annonce