Annonce
Randers Onsdag

Studerende fra Randers Optikhøjskole vinder pris for landets bedste bachelorprojekt

Fra venstre ses: Josefine Nielsen Sund, Nathalie Gundelach-Taabbel, Marie-Louise Nedergaard Fabrin og Merethe Biller. Pressefoto
Annonce

Randers: For nylig blev Årets Optimuspris uddelt til tre afgangsprojekter.

25-årige Marie-Louise Nedergaard Fabrin fra optikerkæden Smarteyes løb sammen med tre medstuderende fra Randers Optikskole med førstepladsen og 10.000 kroner. - Vi havde håbet på, at vores projekt ville blive nomineret, men at vi vandt, havde jeg ikke regnet med. Vi har haft en super god proces, og det har været så spændende at arbejde med årsager til ombytninger. Et emne, der er tabubelagt i branchen, men ikke desto mindre vigtigt, siger Marie Louise Nedergaard Fabrin.

- Der findes ikke danske studier på området, og derfor har det været ekstra fedt at kunne bidrage med viden, der kan gøre os alle sammen bedre. Det er et ømtåleligt emne, men det betyder også, at der ligger en masse læring gemt.

Annonce

Tør at begå fejl

Marie-Louise Nedergaard Fabrin har haft begge sine praktikperioder hos optikerkæden Smarteyes, hvor hun i dag er ansat som optiker.

- Hos Smarteyes er en del af kulturen, at vi skal turde at begå fejl, for at vi kan udvikle os og blive bedre. Jeg bruger den viden og de indsigter, vi fandt frem til i vores bachelorprojekt, hver dag, siger Marie-Louise Nedergaard Fabrin.

Marie-Louise Nedergaard Fabrin, Josefine Nielsen, Merethe Biller Rasmussen og Nathalie Gundelach Taabbel vandt foruden pris og diplom 10.000 kroner til deling.

Pengene overvejer de at bruge på et wellnessophold.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Randers Onsdag

Metalsangkor mangler sangere

Randers Onsdag

Coronaramt sangkor fylder 70

Randers Onsdag

Nu vil Gitte nørde endnu mere

Annonce