Annonce
Randers Onsdag

Super Sport i Torvegade lukker

Formentlig til sommer lukkes Super Sport/Jagt- & Fiskerimagasinet i Torvegade.
Den snart 87-årige Kurt Bendixen lukker sin forretning efter at have drevet butik i Randers siden 1957.
Annonce

Randers: Forretningen Super Sport i Torvegade 14, Randers, der også bærer titlen Jagt- & Fiskerimagasinet, lukker til sommer. Det er forretningens indehaver, Kurt Bendixen, der har truffet den beslutning.

- Jeg bliver jo ikke yngre. Og den tid, der er tilbage, skal bruges på andet end arbejde, siger Kurt Bendixen, der fylder 87 år fredag 28. februar.

- I modsætning til mange andre lukker jeg efter at have haft en succesfuld karriere, og jeg er heldigvis i stand til at betale enhver sit. Det sætter jeg stor pris på, tilføjer Kurt Bendixen.

Ud over forretningen i Torvegade driver han sammen med sin datter, Helle, Jagt- & Fiskerimagasinet på Sønder Allé i Aarhus, og denne forretning fortsætter.

Annonce

Begyndte i 1957

Kurt Bendixen begyndte som forretningsdrivende i Randers allerede i 1957 - for 63 år siden - da han overtog Jagt- & Fiskerimagasinet, som dengang lå i Sct. Mortens Gade.

- Der solgte jeg både villatelte og jagtgeværer og tennisketchere og fodboldstøvler, fortæller Kurt Bendixen i dag.

Og det gik godt i Sct. Mortens Gade. Så godt, at Bendixen i 1964 overtog Super Sport i Torvegade 14. I en længere årrække drev han de to forretninger sideløbende, men i 2002 blev der mulighed for at samle aktiviteterne i Torvegade, da en tidligere boghandel blev lagt sammen med sportsbutikken. Derfor er butikken stadig delt i to facader med hver sin indgang, mens den indvendige skillevæg er fjernet.

Dermed blev der skabt en større butik, som nu skal afhændes. Det er Kurt Bendixen selv, der ejer lokalerne. Der er 1870 kvadratmeter under tag, 62 procent af ejendommen mellem Torvegade og Kirketorvet.

- Og så er der seks-syv parkeringspladser i gården, tilføjer han.

Bendixen oplyser, at han har haft et par henvendelser på lokalerne, men at intet er afklaret med hensyn til, hvad der skal ske.

Der er ikke sat nogen definitiv slutdato på Super Sport og Jagt- & Fiskerimagasinet, men Kurt Bendixens udgangspunkt er, at nøglen drejes med udgangen af juni.

Kurt Bendixen har altid boet i i Randers, hvor han fik sin handelsuddannelse hos Vilh. Nellemann. Derefter blev han sælger hos motorcykelforhandler Viggo Thomadsen, inden han begyndte som selvstændig med butikken i Sct. Mortens Gade.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Randers Onsdag

Langå Skole fejrede sit jubilæum

Annonce