Annonce
Randers Onsdag

Tager konsekvensen af et dalende salg: Læder Centret lukker i Brødregade

Henriette Anker og hendes søn, Simon Petersen, har besluttet at lukke Læder Centret efter 46 år på samme adresse i Brødregade. Foto: Frank Pedersen
Efter 46 år på samme adresse har indehaverne af Læder Centret besluttet at lukke den fysiske butik i Randers midtby.

Randers: Efter knap 46 år på samme adresse har indehaverne, Henriette Anker og hendes søn, Simon Petersen, besluttet at lukke Læder Centret i Brødregade.

- Vi har taget beslutningen dels fordi, der bliver flere og flere tomme butikslokaler her i byen og dels fordi, salget er dalende her i butikken. Vi bruger simpelthen for meget tid på for lidt, siger Simon Petersen.

- For mit vedkommende spiller det også ind, at alderen er begyndt at trykke, det er simpelthen blevet for meget at arbejde 12 timer i døgnet, supplerer Henriette Anker med et smil.

Annonce


Det var denne butik, der startede det hele og det har været min arbejdsplads i mange år. På den anden side, kan det ikke nytte noget med nostalgi, hvis det ikke giver overskud og nu er beslutningen taget.

Henriette Anker, medindehaver af Læder Centret


Selv om skiltene i vinduerne reklamerer med ophørsudsalg, står selve lukningen ikke umiddelbart for døren.

- Vi holder i hvert fald åbnet resten af året og sandsynligvis også et stykke ind i januar, hvor vi vil blive ved med at have de gode tilbud, som Læder Centret er kendt for, oplyser Simon Petersen.

Samtidig understreger de to indehavere, at når de på et tidspunkt for sidste gang ruller stativerne med varer indenfor og låser døren i Brødregade, er det på ingen måde slut med Læder Centret. De to butikker i henholdsvis Skagen og Løkken fortsætter og det samme gør butikkens webshop og engrossalg.

- Dér går salget nemlig virkelig godt, siger Simon Petersen.

Henriette Anker siger, at beslutningen om at lukke ikke er taget natten over. Det er sket efter grundige overvejelser, men at det endnu er for tidligt for hende at svare på, om det er en lettelse, nu hvor beslutningen er taget. Hun kan nemlig ikke sige sig fri for, at der er en god portion nostalgi forbundet med butikken i det centrale Randers.

- Det var denne butik, der startede det hele og det har været min arbejdsplads i mange år. På den anden side, kan det ikke nytte noget med nostalgi, hvis det ikke giver overskud og nu er beslutningen taget, siger hun.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Randers Onsdag

Nyt liv i grillen på Viborgvej: Musses Madhjørne sælger både friturestegte fritter og keto-burgere

Randers Onsdag

Populær børnetøjsforretning lukker i Randers: Nu vil ejeren satse alt på netbutikken

Randers Onsdag

Håndsrækning til detailhandlen og spisesteder fra lokale erhverv: Få 100 kroner i rabat når du køber et Randers City gavekort

Annonce