Annonce
Randers Onsdag

Tandlæge-kæde åbner i Randers

6. april får Randers en Godt Smil-tandlægeklinik på adressen Østergrave 4 1. sal. Pressefoto
Med åbningen af Godt Smil-klinikken i Randers runder serieiværksætter Anders Bjergegaards kæde 30 klinikker. Flere nye klinikker og indtog i Sverige og Norge er på tegnebrættet.

RANDERS: Det lå langt fra i kortene, at Anders Bjergegaard skulle tilbringe størstedelen af sin arbejdstid på tandlægeklinikker rundt om i landet. Nu kan serieiværksætteren fejre åbningen af Godt Smil-klinik nummer 30, der åbner i Randers 6. april på adressen Østergrave 4 1. sal.


Inden jeg i 2008 åbnede den første Godt Smil-klinik, anede jeg absolut intet om tandlægebranchen. Jeg har faktisk lidt af voldsom tandlægeskræk det meste af mit liv

Anders Bjergegaard


– Det er en vigtig milepæl for hele kæden og kulminationen på en vækstrejse, der startede meget nervepirrende. Ambitionen var at få danskerne til at droppe turene til Sverige og Tyskland for at få tandbehandlinger med priser, der var 50-70 procent lavere end gennemsnittet i branchen. Derfor var det var først, da vi åbnede klinik nummer tre, at vi ikke længere tabte penge på vores patienter, siger Anders Bjergegaard.

Åbningen af den tredje klinik betød, at Godt Smil kunne opnå stordriftsfordele, der var med til at skyde væksten i vejret og danne fundamentet for, at kæden kunne blive landsdækkende.

Annonce

Tandlægeskræk

Man kan roligt sige, at det langt fra altid har ligget i kortene, at Anders Bjergegaard skulle drive en kæde af tandlægeklinikker.

– Inden jeg i 2008 åbnede den første Godt Smil-klinik, anede jeg absolut intet om tandlægebranchen. Jeg har faktisk lidt af voldsom tandlægeskræk det meste af mit liv, siger Anders Bjergegaard.

Når Godt Smil alligevel er blevet en succes, skyldes det ifølge Anders Bjergegaard en tilgang til iværksætteri, der adskiller ham fra mange andre iværksættere.

– For nogle iværksættere handler det om at forene en personlig interesse inden for et givet felt med arbejdslivet. Det gør det ikke for mig. For mig handler det mere om at identificere en branche, hvor jeg kan bruge mit talent, siger Anders Bjergegaard.

molu

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Randers Onsdag

Sprog-diplom til Paderup-elev

Annonce