Annonce
Randers Onsdag

Tandlæge-kæde åbner i Randers

6. april får Randers en Godt Smil-tandlægeklinik på adressen Østergrave 4 1. sal. Pressefoto
Med åbningen af Godt Smil-klinikken i Randers runder serieiværksætter Anders Bjergegaards kæde 30 klinikker. Flere nye klinikker og indtog i Sverige og Norge er på tegnebrættet.

RANDERS: Det lå langt fra i kortene, at Anders Bjergegaard skulle tilbringe størstedelen af sin arbejdstid på tandlægeklinikker rundt om i landet. Nu kan serieiværksætteren fejre at Godt Smil-klinik nummer 30 er åbnet i Randers på adressen Østergrave 4 1. sal.


Inden jeg i 2008 åbnede den første Godt Smil-klinik, anede jeg absolut intet om tandlægebranchen. Jeg har faktisk lidt af voldsom tandlægeskræk det meste af mit liv

Anders Bjergegaard


Annonce

– Det er en vigtig milepæl for hele kæden og kulminationen på en vækstrejse, der startede meget nervepirrende. Ambitionen var at få danskerne til at droppe turene til Sverige og Tyskland for at få tandbehandlinger med priser, der var 50-70 procent lavere end gennemsnittet i branchen. Derfor var det var først, da vi åbnede klinik nummer tre, at vi ikke længere tabte penge på vores patienter, siger Anders Bjergegaard.

Åbningen af den tredje klinik betød, at Godt Smil kunne opnå stordriftsfordele, der var med til at skyde væksten i vejret og danne fundamentet for, at kæden kunne blive landsdækkende.

Tandlægeskræk

Man kan roligt sige, at det langt fra altid har ligget i kortene, at Anders Bjergegaard skulle drive en kæde af tandlægeklinikker.

– Inden jeg i 2008 åbnede den første Godt Smil-klinik, anede jeg absolut intet om tandlægebranchen. Jeg har faktisk lidt af voldsom tandlægeskræk det meste af mit liv, siger Anders Bjergegaard.

Når Godt Smil alligevel er blevet en succes, skyldes det ifølge Anders Bjergegaard en tilgang til iværksætteri, der adskiller ham fra mange andre iværksættere.

– For nogle iværksættere handler det om at forene en personlig interesse inden for et givet felt med arbejdslivet. Det gør det ikke for mig. For mig handler det mere om at identificere en branche, hvor jeg kan bruge mit talent, siger Anders Bjergegaard.

molu

Annonce
Randers Onsdag

Stine og Kirsten gør op med tabuer: Her kan Randers-mødre få gratis rådgivning om sex og amning

Annonce
Randers Onsdag

Byggeri skrider planmæssigt frem: Klar med åbningstidspunkt for ny butik i midtbyen

Annonce
Randers Onsdag

Hanne Falk har aldrig drømt om at kunne leve af sin kunst: – Jeg er afhængig af at være en del af et større fællesskab

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Randers Onsdag

Randrusiansk kunstner er ikke i fare for at løbe tør for kontanter: Jeg laver selv mine penge

Randers Onsdag

Jonathan blev træt af altid at gå på kompromis i bands: - Jeg er gået solo for at spille den musik, jeg brænder for

Randers Onsdag

1. maj vajer de røde faner frit igen efter corona

Randers Onsdag

Her kommer kommune og butikker med kost og spand

Randers Onsdag

John fører an: Kom og gå med

Randers Onsdag

Gågruppen er meget mere end motion

Annonce