Annonce
Randers Onsdag

Tandplejen sætter fokus på rene tænder under corona

Lars Høvenhoff, overtandlæge i Tandplejen, deler tandpasta og puslespil om gode børstevaner ud til børn i daginstutioner i Randers. Her er han på besøg i Glentevejens Børnehave. Foto: Randers Kommune
De regelmæssige eftersyn af børn og unges tænder er sat på pause på grund af coronaen. Derfor er børn og forældres fokus på tandbørsten ekstra vigtig i denne tid, understreger Tandplejen.
Annonce

Randers: Daginstitutioner rundt om i Randers Kommune får i denne tid en særlig hilsen fra Tandplejen - i form af tandpasta og puslespil om gode børstevaner. Med god grund.

- Vi vil gerne gøre opmærksom på vigtigheden af tandbørstning i denne tid, hvor der er længere mellem børnenes tandeftersyn. Når vi går hjemme og hygger os lidt mere med slik og sodavand, så er det vigtigt at huske tandbørsten - især for de yngste, som ikke kan børste selv. Vi opfordrer forældre til at være ekstra opmærksomme lige nu, forklarer Lars Høvenhoff, overtandlæge i Tandplejen i en pressemeddelelse fra kommunen.

Annonce

Kun de mest nødvendige behandlinger

I forbindelse med corona holder Tandplejens ti klinikker lukket, og værnemidler og tandplejepraksis er samlet i Sundhedscenter Thors Bakke. Derfor har Tandplejen kun mulighed for at foretage de mest nødvendige tandbehandlinger, indtil klinikkerne åbner igen til august.

- Dem, vi har haft inde til behandling på Thors Bakke, har været de nødvendige behandlinger, det vil sige dem med et hul af en vis størrelse. Resten af behandlinger og eftersyn er sat på pause under corona. Vi har plads og værnemidler til at tjekke de 18-årige, så de kan nå at få deres sidste eftersyn i tandplejen, og vi inviterer dem til eftersyn op til sommerferien, fortæller Lars Høvenhoff.

For at mindske smittefare skal borgere henvende sig telefonisk til Tandplejen inden fremmøde. Den seneste nye information om Tandplejen Randers og kontaktoplysninger finder man på randers.dk/corona/sundhedstilbud.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Randers Onsdag

Kim Larsen fejres i Pakhuset

Randers Onsdag

Nu kommer Wolt til byen

Annonce