Annonce
Randers Onsdag

Thor-skilt pist forsvundet fra regnskovens depot-bygning: - Mysteriet er ved at blive opklaret, lyder det fra direktør

Lige under lampen skulle der have siddet et rundt Thor skilt. Foto: Randers Regnskov
Et populært, gammelt Thor-skilt er i løbet af den seneste uge forsvundet fra det gamle Thor-depot på Hvidemøllevej, en bygning, som ejes af Randers Regnskov. Det er blevet efterlyst på Facebook og der er lige tikket en oplysning ind, som måske løser gåden om hvor skiltet er henne, lyder det fra Henrik Herold.

Randers: Folkene i Randers Regnskov er formentlig ved at få opklaret et mysterium, idet de var noget overraskede over, at et populært skilt er forsvundet fra en af regnskovens bygninger. Det drejer sig om et Thor skilt, der tronende på det gamle Thor depot på Hvidemøllevej.

- Det er et skilt, der er i høj kurs, jeg har fået et par henvendelser fra folk, der gerne ville købe det, men har hver gang takket pænt nej, fordi jeg har planer om at bruge skiltet i bygningen, som vi har fået overdraget. Men nu er det væk, lyder det fra Henrik Herold, Randers Regnskov.

Skiltet er forsvundet i løbet af den seneste uge.

Her er det et foto fra før skiltet forsvandt. Der er lige kommet oplysninger om, at det kan være taget ned på foranledning af Randers Kommune, hvilket undrer Henrik Herold fra Randers Regnskov. Det er nemlig regnskoven, der ejer bygningen. Foto: Randers Regnskov

- Jeg havde regnet det for fuldstændigt usandsynligt, at nogle ville kunne komme fem meter op og skrue det af. Men væk er det. Men lige fem minutter før du ringede, tikkede der nogle oplysninger ind, som måske giver en forklaring. Noget tyder på, at skiltet er pillet ned på foranledning af Randers Kommune, siger Henrik Herold.

Det forstår han ikke meget af, men han håber bare, at der er hold i den oplysning, så skiltet kan komme tilbage.

- Og så tror jeg nok, at jeg lige lagrer det et godt sted, indtil det skal bruges og sættes op, så det ikke lige sådan kan tages ned igen, siger Henrik Herold.

Han lover at vende tilbage med en opdatering i den mystiske skilte-sag, når man mandag kan få Randers Kommune i tale.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce